Куплю VW Tiguan

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем iko3, 24 лис 2010.

1. iko3

iko3 Новачок

Mitsubishi Space Star
    Доброго дня панове!
    Хочу купити VW Tiguan.
    Як виявилось, знайти цей автомобіль не так вже і просто. Розгляну усі варіанти ;)

2. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Я знаю місце - компанія "Алекс" по вул. Городоцькій... :D А якщо серйозно - чого ж Ви очікували ? Модель відносно нова, не зовсім популярна (чесно... авто вже не "легковик" і ще не повноцінний джип - на визначений і обмежений сегмент покупців... а якості позашляховика відсутні начисто). Ось звідси і "дефіцит" даної моделі на "вторинному" ринку. :yes:

3. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Соррі за оффтоп, але сьогодні бачив новий Таураг....офігенний джип получився...мені дуже сподобався! :bomb:

4. iko3

iko3 Новачок

Mitsubishi Space Star
    Рус,
    Про Алекс я знаю), але цікавить саме вторинний ринок.
    На наших дорогах останнім часом значно побільшало паркетників, не розумію чому серед них Тігуан не користується популярністю. Як на мене, то досить достойне авто!

Vexler,
    Я теж бачив, справді класний! Але і ціна від $65тис :)

5. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    Я теж вважаю що Таурег гарнiше, в мене вiн був, нiяких зауважень не було до нього. Непоганий варiант за реальнi грошi ось тут

6. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Туареги часто попадають в категорію клонів, як і інші статусні авто, не так потім легко доказати, де оригінал, а де двійник.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

7. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    Щодо двійнків повністю згоден. Потрібно його пробити по базі і якщо ставиться та знімається з обліку, то проблем не повинно бути.

8. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Я знав один випадок, коли в якості подарунка на день народження купили туарега, перереєстрували навіть. Покупка була не вдала, бо не досить, що увесь час якісь неполадки вилазили, то за пів року взнали, що в Києві десь їздить такий самий двійник.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)