Шукаю Lesuk'а дуже терміново!!! Декілька місяців тому був активним дописувачем форуму, а зараз десь пропав Треба зв'язатися з ним, щоб розпитатись деяку інформацію про яку він писав на форумі (про майстра) Може хто знає телефончик чи як знайти його у Жовкві. Наперед всім Дякую!
в профілі є контакти http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/member.php?u=1194 пиши йому в аську якшо не відповідає, пиши йому приватне повідомлення, при цьому йому на мило буде відправлено листа, може так роздуплиться
Народ Всім Привіт!! Я є дійсно не відвідував давно форум бо ули які глюки з форумом!!! На рахунок майстра візьму телефончик і виголошу тут на форумі!!!! Якшо хтось буде в Жовкві в мене червоний гольф, і мене всі знають можете питати, а якщо ні то стукайте в аську!!!
Та я тебе сьогодні в Жовкві бачив, проїжав на зустріч, але не доганяв бо зпізнювався до Львова. Мені вчора ввечері здали яка в тебе машина і номер, тому і впізнав зразу бо в Жовкві такий один гольф. Приїжай на зїзд сьогодні, познайомимся. Всім Спасибі за допомогу! P.S. "Добрий Адмін", та не сварися, ТИ Ж ДОБРИЙ