Товаріщі Хтось їде на цьому тижні у франек? Треба Паладіну передати ОБД кабельок. З мене халявна компютерна діагностика
Дякую Vasintekc, але певне відхилю поки що Вашу пропозицію позаяк мало вас знаю і ніколи не бачив Kam@ , певно скористаємся твоєю пропозицією. Там треба буде з Франека пару гривень привезти за той кабельок, твоя машина буде вертатися до Львова?
сегодня еду в аэропорт Франковска. Пасс. взять не могу , а передачу запросто ( в пределах разумного (G2)) . кстати , кто ездил, как там дорога ?
До Моршина через Стрий - дорога дуже добра. Далі через Долину піде латана але без ям, і так до Калуша, після буде нормальна. Я на Франківськ їду тільки через Стрий.
ну вот, 2 последних поста прочитал только сегодня- в итоге повез диск на роскатку. туда доехал нормально, а вот обратно встречный заслепил и двое нас ( один на кенго ) весело и дружно заморгали аварийками. да и на кольцевой в Зубре из-за аварии время потерял. в итоге только в 2 ночи попал домой( с ФР. выехал в23.00)
Народ, ніхто не їхатиме в сторону Франківська на цей вікенд ? хочу попасти до сестри на день народження, а квитків вже нема...
нє, в середу головний ЖД вокзав казав мені, що ні поїхати у Франківськ, ні повенутись з нього (тобто ні на 22, ні на 24те число нема квитків)
Мама вчора спокійно купила квиток на сьогодні туди і на Неділю звідти. Ну хіба зі Львова не було місць, то треба було пробити чи з інших станцій щось є, тобто з Ходорова.