Планую у відрядження... Хто що знає про стан дороги в цьому напрямку... Може комусь щось потрібно для когось передати???
Між Волецию та Попільнею(Житомирська обл) дуже акуратно, бо є добрі ями біля узбіччя, а також при в'їзді в Сквиру НЕБІЛЬШЕ 20км/год їхати, бо велика ймовірність залиши колеса, від Сквири і до Білою Цервки людська дорога з нормальним асфальтом!
Я б так не сказал!Какраз с Житомера через Сквиру чтоб выехать на Одескую трасу Е95, там есть участки что желают лутшей дороги,но в принцепи я ехал 80-100 км!!!!!!! Потому что через Винницу вообше дороги НЕТУ!!!!!!!
Щойно бував в тих краях Спочанку їхав в Київ через Житомир, а потім вертався з Умані, їхав Вінниця-Хмельницьк-Тернопіль. Так от якщо їхати Вінниця-Хмельницьк-Тернопіль --- багато населених пунктів, крива дорога, багато поворотів, мені не сподобалось, їхав 79-110 за 8 годин доїхав до Львова. Київська траса пряма і в населені практично не попадаєш, шмеж 120-140, за годин 7 будеш в умані.
Да,и не забывай что при 60-70 (передачи 3-4) расход бензи больше если ехать стабильно 100-110!!!!! Незнаю как ты там ехал при такой скорости,мне знакомые говорили что там максимум (не убивая машину) 70КМ!!!!!!!
Ну на форестере может и можно,темболее на служебной!!!!! знакомые ехали на 9-ке и на ланосе,больше 70-ти они не ехали!!!!!!