Львів-Хмельницький-Львів 14.06.09

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем dunkan, 10 чер 2009.

1. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    доброго дня панове,я в неділю десь в 10год ранку виїзджаю в хмельницький у Львові буду тогож дня десь в 23год отож комусь якщо щось тре передати або забрати то звертайтеся

2. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Якщо ти їдеш базар, то обережно бо перед стоянкою "Ізіда" є пішох перехід, а за ним менти стоять постійно і дивляться хто не пропустив пішохода, а ще фоткають машини тих, хто припаркував в недозволених місцях, а там таких море машин, бо місця на стоянках немає.

3. dunkan

dunkan Active Member

дякою за пораду,я вкурсі де вони люблять стояти особливо Озерна і Куровичі також в Тернополі і в Хмельницькому я дуже часто тудя їзджу маїже кожного тижня,тамтого тижня був 2 рази і на фіналі УЕФА також вертався з Хмельницького то ставав в Тернополі щоб глянути футбол.Якщо дійсно хтось щось замовить чи в Хмельницькому чи в Тернополі то допоможу з перевезенням:blush:

4. dunkan

dunkan Active Member

від того моменту я вже пару раз був в цих краях вот і зараз їду в середу 22.07.2009. якщо що то пишіть

5. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Теж хочу їхати в Хмельницьк, зніматись з реєстрації, можем разом поїхати) Може знаєш когось там хто зможе посприяти?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)