petroМ401, зачьотний гольфік! От тільки бризговики жовті. . . не в тему чуток. Давай ще фото підкапотного!
COOL!!!!! розводка на 2 труби!!! і дискові тормоза по кругу десь як буш мати як то сфоткай низ як зроблена розводка якщо обидві труби активні
класний Гольф!!!! та ще й з такими бамперами,круто! Зад переварений? бо широкі стопи з 80 року ставились двигун DX-це, якщо не помиляюсь, на ГТІ стояли такі....
Про бризговики-згоден,трохи невдало,коли купляв як на зло були сині і жовті,взяв жовті так як супорти теж жовтого кольору.Кнопка багажника заварена так як і отвір під антену в крилі,багажник відкривається з салону кнопкою зсалону біля сидіння з допомогою втягуючого реле.Обидві труби активні ,складна розводка,при нагоді сфоткаю і під капотом,там дійсно DX стоїть .Задня панель дійсно переварена так як купив нові стопи. Коли приварив, підвернулись такі класні тоновані вузькі від Hella.І хоч я їх і купив не хотів вже бавитись.А взагалі дякую за коментар, в цьому авто є ще багато цікавого.
Куплю обовязково, тільки треба знайти якийсь вбитий екземпляр, бо стільки "металолому" понабирав, що вже на щось нормальне не вистачить бабосів. Хтось знає де щось подібне продається, можна навіть Scirocco , якому щось впало на дах, зробив би з нього кабрік. Дуже мені він подобається!!!!!
Зараз в мене на реанімаційному столі така собі HONDA Prelude 1986 р.вип. Підкажіть будьте добрі ,де є така на розборку????????? Хочу зробити шось в такому DRIFT-стиліДуже багато роботи!!!!!!!!!! Москвіч 401 чекає в черзі , бо після візиту в одну з Київських контор по переобладнанню на пів року охоту відбили рухатись по даному проекту (стільки загнули), але нічого ми ще поборимося!!!! Зараз треба хонду терміново доробити!!!!!!!!!!!:wacko1:
Виліт таких дисків, для такого авто, спереду аж занадто, а ззаду і 8 дюймів влізло би. Арки розраховував під різноширокі диски. Свої колишні диски планую пофарбувати і задні розварити.
Мені на BBS-ках вона більше подобається,просто вона трошки зависока,тому тобі і передок не пляше(ІМХО)