ось такий він у мене був : Після "маленького" заносу в ожеледицю і попадання в Жигульку шестірку ( добре, що хоч в шестірку...) : Після заміни задніх дверей та поварки задніх стаканів мій Гольфець був чотириколірний майже 2 місяці... Ця фотка зроблена безпосередньо перед покраскою І тут понеслось...
А ось і ми після довгоочікуваного фарбування !!! Залишилося його ще разок відполірувати і взути в гарні дизги.
в даний час займаюся салоном. В першу чергу обшивка дверних карт, які опинилися в стотищраз брудніші, ніж я думала... Киця пильнує, щоб вони рівномірно сохли...
Дякую. Диски обовязково !!! Шукаю щось підходяще. Бампера, думаю, так і залишу. Хіба пізніше охоти наберу...
АААААААААААА. Бампера вже чорні, просто фотки ще старіші. Купила порскавку за 50 грн і маю чорні бампера!
Таня, а після пофарбування машина не стала скрипіти, чи там шуми якісь нові не появились? бо в планах пофарбувати свою, але чомусь боюсь шо потім буде проблема зі шумом....
Zh@riK , шумить так, що триндець !!! Але то не після покраски, просто я їжджу вже місяць без дверних карт... перший раз про таке чую.... щоб покраска впливала на шум... Фарбуй, і не бійся цього !
просто перед покраской весь пластик сдераетса (он у гольфов на какуюто дустороннею липучьку приклеен, помимо шурупов) и когда всё монтируеш обратно надо пластик лепить на эту лепучьку. кстати, кто знает как эта дрянь называетса, нада поклееть, ато дребежжыт
Дякую ! Широкий бампер в плани не входить, а титани вже відновлюють. В вівторок маю забрати. Правда резини ще нема... до тих титанів...
до меня гольф не красили следственно салон не разбирали, думаю облазивать гольф и обклеивать этой лепучькой (не двусторонний скочь, у него структура как у паралона, шот тип того) врятли хтото будит