Дуже класний!!!! Стайлінг як був у мого, крім задньої завареної кришки багажника. Який рік випуску? Технічні дані двигуна, коробки?
А можна по-детальніше? За скільки брав, що робили, в скільки обійшлося, поварка, шпаклювання, фарбування, деталі? Цікавлюсь, бо мій також був не в найкращому стані, але зараз вже поварили, дещо поміняли, пошпаклювали, ну може стільки ржавого в мене не було, але там також було над чим попрацювати) Як не хоч сюди, то можеш в пп за ціни написати, якщо не секрет звісно)
Машину я купив від мами рідного брата. була вона в нього десь роки 4-5. і за ці я років на ній живого міста не було. купив її за 1500 вічно зелених. спочатку думав трохи підмарафетити і перепродати. як почав розбирати машину то був в шоці. і начав писати все по цінам що мінялось на машині на альбомні листки. списав я їх 3 листка. помінялось на машині все... від старої ходової залишився один подшибник все остальне нове поклалось. мотор також купив другий з таким об"ємом і зробив кап ремонт. по салону все залишилось рідне крім потолка перешив його в чорний. повісив трохи тюнінга стопи поворотники в бампер повторітєлі вихлоп. диски 15. в кінцевому результаті як подщитав скіки машина обійшлась мало не впав. вір не вір 7500$ от така у нас історія з цією машинкою
Ох і дійсно багато роботи... Сумніваюсь, що ти захочеш тепер її продати)))) Але в кінцевому результаті видно, що в неї вкладено не мало і не марно)
Вітаю друже, тепер ти став так само хворий як і я та багато людей з цього клубу. Пам'ятаю теж коли отримав свого з таким же двигуном і +- в такому ж стані теж думав підмарафетити і продати, а купити щось по новіше. Але коли закінчив марафетити побачив що обійшлась теж в 7500 + апетит тільки розгорівся. Так, що це лише початок, далі новий двигун (рано чи пізно до того дійде), салон ваг-спорт чи рекаро, обвіс ГТІ і пішло-поїхало ))) Удачі та фінансів тобі в такому ділі - від щирого серця ))