Зовсім скоро в мене появиться цей автомобіль але є багато проблемних місць, потрібно довести кузов (усування іржі, усування вмятин, при появі лишніх грошей повна покраска), бажано було б зробити капіталку (цікавлять поради і ціни на запчастини), усунути дуже тугий вижим щеплення і розібратись з холостим ходом і ще тріснуте скло на передній правій меншій фарі. В найближчих планах поміняті: свічки, свічні провода, задню полку і розібратись з мокротою в багажнику. Буду вдячний за корисні поради стосовно цієї машини!
Відповідь: vw scirocco scala Та мабуть небагато, порівняно... Ззовні машинка непогано вигляда, мо і не дуж вбита... Гадаю найкращі поради з цього приводу дасть F_орко, який пройшов це все особисто... Вітаю!!!
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala Обійшовся в 3к вічнозелених, досить не поганий екземпляр, після того як я відкрив капот був дуже приємно здивований - стакани і лонжерони в досить хорошому стані (в морду машина не бита), був легенький удар в зад але обійшлось вмятиною на крилі і фарою, а як відомо найти скірокко яке не було в серйозних дтп дуже складно.
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala Пригадую 1,5 роки тому ганяв з таким білим екземпляром на трасі Золочів-Львів на своїй Джетті 1,8. Може навіть з цією якщо їздила по Львівських дорогах. Якщо це саме ця то хороша тачка, відривалася тільки на прямих, на поворотах я її доганяв.
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala Ця машинка вже 4 роки їздила по Львову на франківських номерах думаю багато хто з вас єї бачив, а може й знає.
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala як шо все доведеш до кінця, то будеш мати бомбову машину!
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala Факт, її порихтувати і пофарбувати - буде красавіца уууух! Коли фарбуватимеш, то я би радив не брати чисто білий, а з легееесеньким якимось відтінком. Кавовим, оливковим, словом шоб була родзинка!
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala Як для мене, то 3к - забагато за машину, яку потрібно повністю фарбувати. Дуже забагато. Був учора у Приморську. Дивився сірка 1985 року GTX 1,8 DX моторяко 112 сил. Він теж потребує ремонту і покраски кузова. Продають його за 2500. Колір червоний. Але то дуже багато 2500. Бо покраска гарною фарбою(тобі рекомендую білий перламутр, буде бомбово дивитись), це 1200 - 1500 з матеріалами і роботою. А ще + ще десь 200-400 на капітальний ремонт кузова. Ось і маємо поварену/фарбовану машину близько 4500 у.о. Саме погане тут це те, що треба шукати тільки гарних спеців, яки б провели цю роботу. Але це ще буде стоїти додаткових грошей. Але ще допис. У машині, що я дивився, з мотором нема жодних проблем. Компресія 14 у всіх циліндрах. Масло не бере. По трассі літає добре. Якщо буде інтерес, можу скинути фотки. Але я не рекомендую все рівно купувати то авто.
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala Друже, вітаю! Ти вже в наших рядах! Сподіваюся, що єдина скала у Львові отримає нове життя, не в образу Генику, але щось вона останнім часом чахла... Отже, вибір класний, ціна абсолютно реальна. За 3000 зараз хіба якесь зубило покоцане можна взяти... Отже, за запчастинами і порадами - до мене в будь-який час доби! Мій тел вже в тебе в приваті.
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala Машина справді відома. Місяці 2 тому бачив її на стоянці по вул. Чорновола. Побачив, сподобалась, сфоткав. Хочеш, можу фоти вивісити...
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala І я її бачив. Погоджуюсь, трохи грошей в неї доведеться вкласти, і часу, теж Не дуже на неї тратились і доглядали, напевне, можливості небуло.
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala KIT, а шо то за машина така в тебе? VW GETTA
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala to pegas, номера 8880 to monkey вкласти в неї треба не мало, після того як купив і почав ремонтувати вилізло багато додаткових поломок і замін to martini адміністратор і оффтоп ))))
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala тоді я тебе часто бачу недавно в арсені на науковій. Гарна машина і номера гарні сам такі хочу але шоб 4 8 були
Відповідь: vw scirocco scala Взагалі у нашій сім"ї Jetta, хоча виготовлена в Мексиці. Нонсенс, правда?
Відповідь: Зовсім скоро в мене появиться vw scirocco scala Всім привіт! Класний сайт, мене запрсив синуля з superGETTAю. Пробачте Шановний адміністраторе його будь ласка за дрібну опИску. Він в нас хороший, просто ще трохи маленький Та дозвольте приєднатися до Вашої компаніі! (мені)