Відповідь: Мой аппарат. Я побачив назву теми і вже було подумав шо знову якусь порнуху закинули на форум. Аппарат зачотний!
Відповідь: Мой аппарат. слухай маю бомбові диски на твою лялю! http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/attachment.php?attachmentid=142&d=1170148305 R15 195/55
Відповідь: Мой аппарат. Р15 - забагато. Сток - Р14. На Сірку і так підвіска жорстка, не хочу усугубляти її 15 радіусом.
Відповідь: Мой аппарат. тоді обовязково став на діскі в тебе така мафинка !!! і нема дісків не рульно якось!
Відповідь: Мой аппарат. Вона вже була на 14 легкосплавних "зірках", але я їх розгатив. Купувати ще комплект не хочеться. 14 залізяки надійніші і дешевші в обслузі на наших "дорогах".
Відповідь: Мой аппарат. Я їзжу на машині не за ради відоса, а заради їзди. Відон - так. то добре. Але хочеться і щоб машина була у доброму технічному стані. Є у мене комплект титанів дисків від ФВ. Але мені вони не дуже подобаються.
Відповідь: Мой аппарат. Ось і мені вони не дуже подобаються. Але є + у них - вони у дуже файному стані. Їздили тільки піздньою весною - літом - ранньою осінню.
Відповідь: Мой аппарат. А хто знайом з фотожабою? Можете підставити підчищене фото диска на мою машину. Як то воно буде дивитись!
Відповідь: Мой аппарат. Тітани однозначно на таку ластівку треба. Зара Піонер певно щось приліпить і викладе... :-D