Після зими почав приводити машину до порядку , вот і нові диски , які взяв в Golf2, роботи ще о-го-го.
курва то то тебе я бачив!!! а я думав шо то та 2.9.. недавно на проспекті червоної калини вже на новому львові спочатку червона Карамана поїхала а потім через машину твоя
Ну, але і зачьот!!!! Та ти шо!!!! Просто красуня!!! А диски! Ляпота! Давай параметри в студію. Самі такого типу на мою думку найбільше пасують кораді. Я також на подібні націлився - отакі:
і так продовжую роботи на Коррадою . Майже власними силами закінчив роботи по електриці , так як майсти наші до одного місця , поміням блок реле-запобіжників на новий(оригінал) , трохи контактів всякий і т. д , пічку. Залишилось зібрати панель. Далі вирішив глянути що робиться під обшивкою , щоб більше туди не лізти , зі сторони пасажира обезшумка(щось типу скловати) і анти корозійна обробка виявилась ще заводська , з ліва вже міняна , але так як стан заводської був досить поношений вирішив все обробити по новому. Кузов досить в гарному стані , заводська грунтовка , нігде немає ржавчин , тільки під заднім сидінням дрібні погрішності їх зашкурю , оброблю антикором , грунтовкою і зафарбую Ніколи не обробляв низ салону від корозії і обезшумку , прошу порад , чим і як краше законсервувати заводську обробку грунтовкою і смолою(чи щось схоже на неї) , і обезшумити ???
Дуже часто це авто бачу, ставлю свій аудь на тій же стоянці Блін ніколи не зрозумію, нафіга дірки в капоті сверлити щоб якусь туди +уйню вставити ?!?!
Дірки свердлив не я а попередній власник, зараз буду фарбувати перед(нарешті вроді розгрібся по фінансах з весіллям, народженням дочки, квартирним питанням і умеблюванням квартири ) , і "тєрзають смутні сомнєнія" залишати "воздухозаборнік" чи заварити ту диру нах :D ! П.С. petro_fm, ти часом не бачив хто мені камінь в заднє крило кинув і вмятини на дверці своєю дверкою залишив???
Заварюй всі дири, повертайся до стоку і досить вже тягнути муму за хвіст, приїжджай нарешті на з"їзд!!!
Зняв компресор на переборку, були на то дві причини: маю кіт для надуву під 1бар, що має додати Коррадо + 35 вічноконячих сил(з вже стоячим прямотоком від самого вих. колектора загальна кількість мала б перевалити за 200), почув лишній хрускіт з компресора. Причиною лишнього звуку був зношений підшипник у вушці улітки, знайшов його по оригіналу(він запресований намертво в корпус на фотках і міняється все разом) - 50 євро за таку дрібничку, але прийдеться замовляти. Також буду міняти сальники та апекси. Корпус компресора і улітка в хорошому стані. Зараз машина чекає черги на повне перефарбування, всю пластмасу на перед(решітка, бровка, бампре) маю оригінальну і буде почіплено. Диру в капоті вирізану під "воздухозаборнік" вирішив заварит, бо багато бруду через ню попадає.
Зробив трохи фоток після реставрації, залишилось поставити капот і бампера, решта потрохи дозбирують. Колір чорний, але на сонці на згинах появляється легеньке зерно, вдалось зловити його фотоапаратом.
Ті диски реставровані, помальовані в чорний колір і з маленькою "ізюменкою" , будуть поставлені на фінальній стадії, салон пофоткаю, він ще не стоїть щоб не повимазували, бо машина всередині вся оброблялась. P.S. Скоро будуть фотки жовтої Коррадо, вона вже теж помальвана, будуть ставити двигун і збирати. Там до речі двигун 1.8 КР привезений з штатів з малим пробігом. Шукаю схожі різноширокі, або просто з полкою 16-ті диски на другу Коррадо, хтось почує, що десь такі є - кажіть, буду дуже вдячний. Ще хочу замінити там лобове, якщо хтось може помогти з пошуком буду дуже вдячний. На львівськи фірма по автосклу відкривають рот і дивляться великими очами, коли кажеш що треба лобове до Corrado.