Накатали протокол на 400грн за рядність((

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем siryj, 9 лип 2009.

1. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    всім хто читає привіт, думаю вас побачити на найближчому зїзді. А тепер по темі:
    я трохи вчора вночі підпрацювував на таксі, і діло було так: їду я з клієнтами по Тернополі на окраїні по дорозі яка має дві смуги в кожний напрямок, але їду по країній лівій і от пиняє мене даїшник, показує свою зйомку на відеокамеру як я їхав по лівій полосі, я кажу що хотів повертати на запрвку але передумав бо клієнти спішили (так і написав в протокол, і більше нічого), вони накатали протокол на 420 грн СЦУКИ:diablo:,
    Так от таке питання: Чи можна якось оскаржити, подати апеляцію чи шо, чи не поможе,але є такі нюанси, в протоколі я не вписав свідків((, і ше одне якщо є знайомий судддя це поможе?
    P.S. пишіть будь-ласка лише хто знає, або має досвід щоб я не путався.
    плюсиків не пошкудую, обідно бля коли заробиа 120 а штраф 420 грн:sad::sad::sad::sad:

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    вчора сам заніс заяву в суд за перевищення швидкості.
    -свідки в мене були, але в протоколі не вписував. в заяву вписав.
    -аргументи твої правдиві і можна було обійтись усним попередженням.
    - якщо на тій ділянці після повороту на заправку ти незміг перестроїтись в праву смугу, бо там сплошна або справа хтось заважав - це також аргумент. яка відстань відзаправки до того, як тебе дибанули???7

• Подобається Подобається x 1
  3. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    метрів 60-80, я зараз поїду на те місце і подивлюся який там знак рядності ще стояв, і на рахунок сплошної, моя машина була одна на дорозі, а їхня відео камера є їхнім доказом чи це так ??

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    в принципі є. але дай адресу, я скину одну заяву на рахунок Візіра, хоча вона стосується перевищення швидкості, але там є цікаві пункти. пізніше в бібліотеку викладу свою. але мене ловили на Беркут, трясця їхній матері.

а 60-80 метрів - це показник, при якому ти не зміг або не встиг перестроїтись в правий ряд.

аргументуй, що мав повернути на заправку, включив поворота, але поспішали і не було часу, тому вирішив перестроїтись в правий ряд і перестроївся б.

одним словом - шукай нормального недорогого адвоката, але склади з ним договір, як я, щоб потім витрати відшкодували тобі. бо заява всерівно 100-150 грн в нас коштує. а так як вони складуть - так ніхто не напише. треба статті. це для суду головне.

подивись - може в правій полосі була яма чи погана дорога - також аргумент - не їхати ж мені по ямам, коли ліва полоса дозволяє нормальний рух не створюючи перешкод іншим учасникам руху.

і при всьому бажанні ти б не зміг перестроїтись за 60-80 метрів до поста ДАІ в праву полосу, або хіба що роблячи різкий маневр. це мала відстань для прийняття такого висновку.

фотка є ???

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    на рахунок знайомого судді -це тобі вирішувати.

але я судився з шабашниками 2 роки. і суддю вони купили і адвокат в них був сами-самий, і договору в мене не було письмового. але свідки, докази і "яйця в двері" допомагають конкретно. суд ми виграли, мабуть перші люди на всю Україну, бо ще з шабашниками ніхто не судився, їх просто закопуюють за таке як вони зробили мені.

просто хотілось з ними по-доброму, а вони суМкі вирішили ще торгуватись

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо права сторона має гірше покриття ніж ліва, можеш аргументувати шо ти об"їзжав ями

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ТЕРМІНОВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

завтра ж займись цим питанням в плані юриста. БО ТЕРМІНИ ДОСИТЬ МАЛІ!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 днів.

одну заяву залиши собі і хай на ній напишуть вхідний номер і дату пеєстації, бо мало що. десь втикнуть, а потім доказуй, що ти подавав в суд.

в законі сказано, що можна подавати апеляційну скаргу на вищу посадову особу, яка може відмінити це рішення, прокурору і в суд

краще зразу в суд. бо на посадову особу - ворон ворону око не вийме.

прокурор напише відмову або посилання на суд.

а суд зобов*язаний розглянути. до суду добре підготуйся. переглянь правила, підчеркни основне. Іструкцію про роботу ДПС і ДАІ також рекомендую переглянути. також переглянь інструкцію по ВІЗОРУ і можеш сміло себе захищати!!!!!!!! БАЖАЮ УСПІХУ!!!!!!

8. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    знаю це місце сам попався на таке,якщо добре подевитися то там того знаку немає,я сам їхав по лівій смузі зупинили і кажуть що типу не можна їхати прямо а тільки на ліво а по правій полосі можна і на право і на ліво,а я їм кажу по перше ніч по друге розмітки не видно взагалі а по третє як я маю після світлофору відразу втікати на право бо на світлофорі знак права сторона на право а ліва прямо,а якщо чесно то їхав я наступного разу то не бачив ніякого знаку а стоїть знак наліво і прямо ідентично на право і прямо,буду їхати в понеділок гляну ще раз,вулиці я не знаю но то та що від кольца в сторону Львова з лівої сторони якесь СТО типу заміна масла.а з правої на памятаю,кароче нічого я їм не заплатив,хоча також співали суму в розмірі 460,типу кажуть а звідки ва я кажу зі львова а вони буш мати змогу оплатити то була десь 1год ночі короче недав не копя поїхав дальше і протокола не складали

9. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    1. вони знімали на просту домашню відеокамеру
    2. права полоса має нормальне покриття , але ліва краще.
    3. був тіко-шо на тому місці і побачив знак рядності що дозволяє рух з лівої прямо та на право, з правої прямо ( між мною і дайцями була запрвка, а за дайцями перехрестя )
    П.С. хлопці дзвонив я до трьох людей в органах родичів і вони казали що це майже не реально але можна спробувати!
    Дякую RomanoProddi та MARTINI плюсики за кожний корисний допис

10. dunkan

dunkan Active Member

так я не зрозумыв ти поъхав дальше прямо ы тебе зупенили?тоді за що якщо знак прямо

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    дядьку, ми тут не за плюсики тусуємся :) І якщо ставиш плюсики, то оголошувати про то не треба, ми і без того бачимо шо ти ставиш :)

12. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    я розумію шо не за +, просто покищо нічим іншим за вашу допомогу віддячити не можу

13. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    по правилах потрідно їхати країньоє правою смугою, але є винятки

14. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    це не те місце, це якщо їхати із тернополя в сторону Великої Березовиці(відноситься до Тернополя , але тре переїджати обіздну через міст ), зараз попробую якусь картинку кинути того місця

15. Andriy_

Andriy_ Початківець

Passat B6 2.0TDI 6Mex.
    Ну дуже хочеться подивитись на картинку. Що за місце таке. Де саме стояли ті .....? Біля "Ватри"?

16. siryj

siryj Active Member

Jetta 1.6 D (JP)1987p
    майже я зара пробую

17. dunkan

dunkan Active Member

ну я точно не знаю тернополя но мене пиняли що від кольца в сторону базару там ідентично світлофор потім заправка ну і перехрестя(тоді нах той знак що можна їхати прямо на право а не тільки на право)

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    та не мучся. Дай вже координати з Google Earth.

19. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Так-так, цікаво як виконана ця уловка. І де у Львові є щось схоже ?

20. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))

НІХРЄНА СОБІ!!!!!!!! це незаконно!!!!!!!!!!! на просту домашню відеокамету не мають права писати!!!! це рахується аматорське відео!!!!!!!!! практично те ж саме, що писати на мобільний телефон!!!

подавай в суд!!!! полюбому подавай, тільки гарненько і грамотно все опиши. і прокурору листа накатай за таке!!!! прокуратура дуже їх любить.

бля, це що вже ці сцуки обнагліли до безпредєла?? я розумію, що це мафія в законі, але є границі і межі. а не вони про кризу тільки з телевізорів і газет чують і читають

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)