Хтось з одноклубників може завтра вранці виконати роль навігатора? Просто в Львові дуже гублюся і навіть як знав куда доїхати то тільки дорогу з галицького перехрестя на-д до південного або з того ж галицького перехрестя до роддома на батальній. А от як з південного на батальну то для мене вже загадка вєка... Може комусь нема до чого вчепитися завтра то буду дуже вдячний+++
так щоб ти неїздив тупіками то рухаєшся до кільця кульпарківької повертаєш на право рухаєшся біля кілометра (може меньше), повертаєш на ліво і їдеш постійно прямо (наукова/стрийська проїзджаєш) дальше прямо,доїдиш до кінотеатру довженко(сихів), дальше постійно прямо по головній, проїдиш міст на ІСКРІ, знову ж прямо до кільця ДСКа, знову по головній прямо, (а там і рукою подати), відкільця кілометр-півтора повернеш на джорджа вашингтона (колишня Батальна), цей поворот відразу після супермаркету АРСЕН. на право. можна доїхати і іншою дорогою, (володимира великого - завод ЛАЗ , біля податкової під міст і виїдеш до ДСка но там можеш нетуда повернути і буш кружляти а воно нафік треба). шось я забагато написав, кароче якщо шо то дзвони , що знаю то розкажу., 80675055910
повір я все одно ніц не поняв але дякую!!! Просто я вулиць не знаю... то шо ти мені поназивав назви вулиць то мені від того ясніше не стало... Вчився в Луцьку просто... але +1
я приїду до Львова в 10 00 приблизно + - 15 хв на галицьке перехрестя Потім я маю зустрітись з рок-н-ролом біля південного на 11 00 і поїхати до жінки на батальну в роддом. Був би дуже вдячний... Заодно би познайомились, бо на зїзд мені ше ніяк не получається приїхати
Ну значить домовляємось так в 11 я буду біля південного там зустрінемось і проведу тебе з ескордом до самого роддому, ну вибачай що буде без мігалок.... так як працівники ДАЇ конфіскували PS. То якраз мій рідний роддом І закинь мені в лічку свій номер мобільного