Всім привіт! В мене на машинці стоять от такі диски Aluett 6Jx14 H2 ET37 Lochk 4x100 KBA 44575,з гумою Мішелін (літо). Гума відкатала 1 сезон (без гуль та проколів).... Фото: але машинка ну дууже низенька.... Хочу свої поміняти на 15 з гумою 185х60(теж літо)... Буду вдячний за будь-які поради чи пропозиції... Дякую!!!
Не хотів би продавати, а просто обміняти... Диски привезені під замовлення (колишнім власником) цікавився ціною на них... приблизно 100-150 Євро... Гума також майже нова(1 сезон) без гуль і проколів... Якщо знайду хорошу заміну, то виставлю на продаж ці... А продам ці, то гроші розтринькаю
Цікавий підхід... Продаш - матимеш гроші - купиш. Обміняти мало шансів. Як хто шось має то хоче продати. Зараз гроші багатьом потрібні.
Вже дууже близько!!! Не хочу ставити їх, допомагайте!!! Шукаю диски з літньою резиною 195/60/15 , або 185/65/15. (диски на подобі штатних які йшли на В6)
де ти раніше був, я вже контінентали взяв,з такою різницею мавби за пару грн і легкосплавки ще одні, бльоооооооо!!!,ну нічого іздитиму на континенталях х БМВ-шними титанками.
В неділю їду в Київ, мене не буде у Львові до 1 квітня... В гараш не можу попасти, щоб сфоткати. Ціна і так дуже хороша. 097-96-41-877 мій моб.