перекресток Левицкого- Франка

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем andsag, 28 бер 2012.

1. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    вопрос возник - кто куда едет с Левицкого- там 3 полосы , в левой еще видно стрелку прямо , знака рядности нет .

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну наскільки я пам"ятаю то лівий ряд там ще постійно заставлений автомобілями припаркованими...
    Наліво там неможна. Значить лівий ряд взагалі не потрібен)))
    Я з середнього їду прямо на кн.Романа, а з правого ряду - праворуч на Франка.

http://maps.yandex.ru/-/CJT3ES7M Місце на карті. Дійсно цікава ситуація, нікого не задумувався.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я їду з середнього прямо, а з правого прямо або праворуч. Лівий ряд там вже давним давно перетворений в парковку, можна вважати шо його там і нема.

До речі, я минулого року мав ситуацію. Їхав з Грекова праворуч по Франка на Зелену. І на початку Зеленої мене мент пинить (вони там все пасуться) і починає мені пред"являти ніби я з Левицького виїхав наліво! Ледве відчепився!

4. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    вот вот ! кто кого пропускает при въезде на Романа. меня вчера таксист из правого ряда чуть не выпхал на встречную

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Тут і думати нема шо. При перелаштуванні з правого ряду в лівий, пропускаєм всіх, тоді перелаштовуємся. Оскільки на Кн.Романа правий ряд переважно запаркований, то тому, хто ним їде треба включити лівий поворотник і почекати поки пропустять в лівий. Таксист заслужив в бубен

6. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    думал видео с регистратора положить , но там нецензурщина сплошная:blush:

вообще непонятно ,кто куда - хоть на Левицкого в левом ряду парковка -но разметка присутствует -3 ряда . разметка и знаки на Романа отсутствуют- по логике правый ряд с Левицкого только направо- думаю при дтп прав будет тот , у кого больше прав.

Останнє редагування: 29 бер 2012
  7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Виключи аудіо, або наложи музичку))

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    особисто я з середнього їду прямо (як сказав Мартіні - легше і не треба пестроїватись потім), а з правого направо (причина та сама).

Ше цікаво, вуличка навпроти (по ссилці Шега, вуличка на якій кірпіч). там теж два ряди. наказових знаків рядності нема. як з неї здійснити поворот ліворуч (на Франка як по колії, не на кн.Романа) ?

Частенько там їжджу. на перехресті паскудна бруківка, тож я їду з правого ряду. (доречі, колись питав в тата за спірну ситуацію і почув хороші слова: "не правий лівий, а перший та другий ряд"). якшо так їхати, то зручно обїхати всі нерівності і гарненько вписатись в поворот, але! лівий ряд цього не доганяє і ріже.

9. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Мені здається, що правильно роблять, що ріжуть. Також так роблю. Зліва стоїш - наліво їдь, зправа - направо. Я так роблю, щоби все було логічно і всім зрозуміло, куди я буду рухатися. Направо на Франка з обох рядів повертати - це ж жах, якщо на Франка потім тільки одна смуга, от і затори потім... Лівий ряд немає куди діватися, і мусить вилазити на зустрічку...

принаймні я так вважаю, шкода, що там знаків рядності немає, не було б і питань

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    КІТ, щось ти дивне роказуєш. Там не бруківка погана, а рейки стирчать. І причому якраз навпроти лівого ряду, є "фарватер", де рейки стирчать менше.

Тому лівим рядом наліво (на кн.Романа або на Франка) виїжджати трошки зручніше. А з правого ряду тільки направо і то помеленьку, бо там рейки стирчать ну дуже сильно :)

11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    підтримую, колеги, що це дуже погано, що нема знака рядності, який би вирішив всі питання.

2Eller, "нема правий-лівий, є перший-другий" (с). але з тобою погоджуюсь - це справді логічно.

2Martini, "фарватера" там не наблюдаю взагалі. Фотка у тебе стара, бо зараз там колія ще вища. Та, підтримую, поворот направо здійснюється ну дуууже повільно, бо там і колеса лишити можна :)

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я там щодня їжджу по два рази, так шо фарватер знаю із закритими очима )

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Тут мова, наскільки розумію про виїзд з Левицького. Там все так як і було описано - правий ряд для прямо і праворуч, лівий для прямо і крайній лівий теж для прямо. Якщо при заїзді на вужчу дорогу ніж при виїзді є менше рядів, то перевагу має учасник ДР, щоє у правому ряді, потім середній, потім лівий, адже така ситуація прирівнюється до одночасної зміни рядності, у якій перевагу має той, хто праворуч. Далі, після проїзду перехрестя, якщо правий ряд зайнятий припаркованими машинами, учасник ДР у ньому зобов'язаний змінити ряд згідно ПДР, тобто пропустити усіх, хто рухається ліворуч і тоді змінити рядність. У описі автора теми не зовсім зрозуміло в який момент це сталося, тому не ясно хто до кнця правий.

14. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    а разве на перекрестке можно перестраиваться ?

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ні, при звуженому виїзді з перехрестя, зміна ряду повинна відбуватись до виїзду на перехрестя.

Хоча у даному випадку, якщо доколупуватись вже по-дорослому, оглядовість виїзду з перехрестя може бути обмеженою і не повтореною у дорожніх знаках, відтак зміна смуги руху на перехресті може бути вимушеною, тобто непереборною, що може бути оправданим порушенням ПДР, тобто не забороненим а відтак дозволеним.

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    а з лівого ліворуч нельзя? бо на тмоєму фото ти трошки нетак вулицю намалював,бо це зображена вул Герцена якщо непомиляюсь

17. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    там знак , налево поворот запрещен

18. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    а там нет сужения при выезде

Останнє редагування: 2 кві 2012
  19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    але ж я негодяй а-я-яй

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Враховуючи, що це переїзд з одностороннього на двосторонній рух, де мінімум одну полосу займають зустрічні і в попутньому напрямку залишається менше місця, тобто, виходить, що таки є. Інша справа, що про це не говорить жоден знак, але то зовсім інша справа :)

Я говорю про виїзд з перехрестя а не про виїзд з вулиці Левицького.

Останнє редагування: 2 кві 2012

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)