Я громадянин України, з консульським обліком в Португалії. 09.07.2012 року вийде термін в 60 днів, коли я маю перетнути кордон, виїхати з України Звідси питання: - чи можу я заїхавши на укр. митницю не сказати погранцю, що я на декларації, але якщо спитає то що відповісти??? питаю це з метою може пройде знов заїхати на 60 днів, хочa скоріш за все я внесений в базу(( - як перетинати кордон кожні 5/10 днів, як кажуть на багатьох форумах, достатньо виїхати напр. через раву, а вїхати через краковець Попередньо дізнавався про вартість розмитнення, хонда HR-V.2001року, 1,6 двигун, митниця +5-6000 євро, перша реєстрація в даї 8500 грн. Можливо хтось щось розумного підкаже, аж ніяк не хочеться щоб був попандос, бо давно не жив в Україні, і все на світі позабував, в т ч і зв’язки
Pryvit Green.zakinchujetsja v mene termin 60 dnevnogo perebuvannja.jak meni she izdyty v ukraini bez miningitiv.vyjihaty zaraz cherez korchovu napryklad i vjihaty cherez korchovu nazad.a potim skilky dniv ja mozu perebuvaty v ukraini i cherez jaku mytnycju vyjizaty nazad sho b buty tut 10 dniv?chy tilky 5 dniv?bo ja vze zaputavsja tut na forumi. mashyna moja.ja vlasnyk.rezydencija portugalska do 2015 roku.moze je she jakis njuansy shob jizdyty nerozmytnjujuchy avto.djakuju.
i sho do rozmytnennja.skilky bude koshtuvaty rozmytnennja i persha rejestracija v mreo.honda hrv,1,6,2001 rik.