Перетин кордону на іноз реєстраціі, і розмитнення

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем andy1973, 4 лип 2012.

1. andy1973

andy1973 Новачок

Honda
    Я громадянин України, з консульським обліком в Португалії.
    09.07.2012 року вийде термін в 60 днів, коли я маю перетнути кордон, виїхати з України
    Звідси питання:
    - чи можу я заїхавши на укр. митницю не сказати погранцю, що я на декларації, але якщо спитає то що відповісти??? питаю це з метою може пройде знов заїхати на 60 днів, хочa скоріш за все я внесений в базу((
    - як перетинати кордон кожні 5/10 днів, як кажуть на багатьох форумах, достатньо виїхати напр. через раву, а вїхати через краковець
    Попередньо дізнавався про вартість розмитнення, хонда HR-V.2001року, 1,6 двигун, митниця +5-6000 євро, перша реєстрація в даї 8500 грн.
    Можливо хтось щось розумного підкаже, аж ніяк не хочеться щоб був попандос, бо давно не жив в Україні, і все на світі позабував, в т ч і зв’язки

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Навіщо теми дублікати плодити? Забанять же ж. Зачекав би на відповідь в першій...

3. andy1973

andy1973 Новачок

Honda
    шановний bass.відповідей немає ні там ні тут.

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Значить знаючі люди ще не заходили на форум, а будь-хто тут поради і відповіді давати не буде...

5. andy1973

andy1973 Новачок

Honda
    a mene chas pidtyskaje

6. andy1973

andy1973 Новачок

Honda
    budu nadijatys sho htos zi znajuchyh ljudej vidguknetsja.

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Напиши конкретно що ти хочеш ! А то з допису я ніфінта так і не зрозумів.

8. andy1973

andy1973 Новачок

Honda
    Pryvit Green.zakinchujetsja v mene termin 60 dnevnogo perebuvannja.jak meni she izdyty v ukraini bez miningitiv.vyjihaty zaraz cherez korchovu napryklad i vjihaty cherez korchovu nazad.a potim skilky dniv ja mozu perebuvaty v ukraini i cherez jaku mytnycju vyjizaty nazad sho b buty tut 10 dniv?chy tilky 5 dniv?bo ja vze zaputavsja tut na forumi. mashyna moja.ja vlasnyk.rezydencija portugalska do 2015 roku.moze je she jakis njuansy shob jizdyty nerozmytnjujuchy avto.djakuju.

9. andy1973

andy1973 Новачок

Honda
    i sho do rozmytnennja.skilky bude koshtuvaty rozmytnennja i persha rejestracija v mreo.honda hrv,1,6,2001 rik.

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Подзвони мені. Може чимось допоможу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)