вибачаюсь за погану якість фото, так як фоткав з свого старенького телефону. попалися мені ці дзеркала з нашого форуму. На вид симпатичні, з кнопкою і проводкою, точніше бути з фішками і кусочком проводки. Як приїхали до мене, було вирішено їх розібрати і привести їх у порядок. пофарбувати в чорний або в білий колір, так як червоний був би не айс. но добре подумавши рішив все таки лишити їх в чорному кольорі. розібравши їх виявилося що підігрівочні елементи вже згорівші, а металева бляшка (кріплення двигуна дзеркал) поржавіла від старості. ну іншими словали настав час їх підготовлювати до грунтовки і покраски попередньо іх почистивши від іржі і всіх дефектів. а от і сам процес грунтовки і кінцевий покраски. під час фарбовки і складання їх, пошаривши в інтернеті, шукались розміра проводки і правільне їх підключення. повна довжина цієї проводки становить 320см. хотілося щоб все було айс, як по мануалу и здавалася оригінальною проводкою без колхоза, було куплено в п. Геника проводку від блока предохранітелів до задньої частини стопів, для пайки і відновлення проводки на зеркала, ну і сама схема підключення головних трьох дротів на блок предохранітелів. так як мій ПассаТік випуску 1988 року, розпановка проводки трішки інша, ось цієї фішки в мене небуло, то біло-зеленим провод я зєднював через таку ж куплену фішки, корочневий ішов на квітку маси (з лівої сторони) а от чорно-червоний взагалі там контакту неіснувал, то з іншої фішки була добавлена мамка. виходить три дроти: біло зелений це "+" на підігрів дзеркал коричневий це "-" маса підігріву і руху дзеркал чорно -червоний це "+" на рух дзеркал ну от і все... думаю в найближчий час я добавлю фото вже установлених їх і докладнішим підключенням в темі по ремонту проводки.
так вони працюють))) точніше подача іде, а от сам обігрів на дзеркалах перебитий, на фото видно... буду брати нові дзеркала з підігрівом.