підключення електричних дзеркал на пассат б3

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем hooliganlviv, 18 бер 2015.

1. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    вибачаюсь за погану якість фото, так як фоткав з свого старенького телефону.
    попалися мені ці дзеркала з нашого форуму. На вид симпатичні, з кнопкою і проводкою, точніше бути з фішками і кусочком проводки.
    Як приїхали до мене, було вирішено їх розібрати і привести їх у порядок.
    пофарбувати в чорний або в білий колір, так як червоний був би не айс. но добре подумавши рішив все таки лишити їх в чорному кольорі. розібравши їх виявилося що підігрівочні елементи вже згорівші, а металева бляшка (кріплення двигуна дзеркал) поржавіла від старості. ну іншими словали настав час їх підготовлювати до грунтовки і покраски попередньо іх почистивши від іржі і всіх дефектів.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    а от і сам процес грунтовки і кінцевий покраски.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    під час фарбовки і складання їх, пошаривши в інтернеті, шукались розміра проводки і правільне їх підключення.
    4b0c838s-960.jpg
    повна довжина цієї проводки становить 320см.
    80cd838s-960.jpg

хотілося щоб все було айс, як по мануалу и здавалася оригінальною проводкою без колхоза, було куплено в п. Геника проводку від блока предохранітелів до задньої частини стопів, для пайки і відновлення проводки на зеркала, ну і сама схема підключення головних трьох дротів на блок предохранітелів.
    [​IMG] так як мій ПассаТік випуску 1988 року, розпановка проводки трішки інша, ось цієї фішки в мене небуло, то біло-зеленим провод я зєднював через таку ж куплену фішки, корочневий ішов на квітку маси (з лівої сторони)
    а от чорно-червоний взагалі там контакту неіснувал, то з іншої фішки була добавлена мамка.
    виходить три дроти:
    біло зелений це "+" на підігрів дзеркал
    коричневий це "-" маса підігріву і руху дзеркал
    чорно -червоний це "+" на рух дзеркал
    ну от і все...
    думаю в найближчий час я добавлю фото вже установлених їх і докладнішим підключенням в темі по ремонту проводки.

• Подобається Подобається x 3
  2. vovik07

vovik07 Active Member

Passat B3
    А як полагодив нагрівальні елементи ?

3. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    так вони працюють))) точніше подача іде, а от сам обігрів на дзеркалах перебитий, на фото видно... буду брати нові дзеркала з підігрівом.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)