Підробка документів!!!

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем ЮркаУ, 15 лют 2012.

1. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Golf 3 1,8 AAM-був; Chevrolet Lacetti SX wagon, black
    Всім привіт!
    Сьогодні в мене сталась одна пригода: Приїхали до до мене додому мужик (Юра) з жінкою з документами мого колишнього Гольфика!!! Які вони купили в себе на Закарпатті... Мали довіреність виписану від мене з лєвим підписом, техпаспорт (саме головне що номер серій ідентичний мому) та мої Номерні знаки.

Розказували, що пригнали собі Гольфа з Чехії і знайомий поміг знайти їм документи, придбали документи ще у червні 2011року за 1000 Євро. Машинку тоді я ще навіть не виставляв на продаж і довіреності нікому недавав (зареєстрована на мене). Техпаспорт був завжди зі мною.

Довіреність зареєстровано Київським приватним нотаріусом Кісліцина Юлія Вікторівна. Я погуглив і знайшов телефон цього нотаріуса, сказала, що документи скоріш за все підроблено (стоїть мокра печатка!!!).... Погуглив ще трошки і знайшов цей нотаріус на сайті http://http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewpost.php?start=150&forum=17&viewmode=flat&type=&uid=0&order=DESC&mode=0...?!? VW club ?!?
    Мені впринципі всерівно, бо машинка продана... але все ж таки як так може бути??? Звідки така інформація про мене та документи на машинку??? Чи це в Київському ДАІ мутять...

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А ти тут до чого? То у них всі питання повинні бути до того їхнього знайомого, який документи їм "допоміг" знайти і купити.

3. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    странно,але думаю то МРЕВ мутить донорів

4. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Може двойників а не донорів.

5. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    а до кого звернутись по таке?))) ніхто не підкаже!!!???

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А чим відрізняються двійники і донори? Бо у мене на кордоні був випадок: я поїхала не через той пункт пропуску, що завжди. Подала свої документи, а там на мій номер вписаний якийсь мужик з Дрогобича. Митник каже: то може попередній власник. Я кажу, що попередній власник - я, а мої номери нулячі. Він так хитро посміхнувся і більше нічого не сказав.

То що? Мені також чекати когось в гості? Чи ще щось гіршого?

До речі, ЮркаУ, а що від Тебе хотіли ті дивні гості?

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Власне тобі ніц не загрожує! а от якщо на твої документи є авто - двійник - то у нього виникнуть проблеми коли ти захочеш своє авто зняти з реєстрації!!!

і ще якщо в тебе не українські номера то взагалі забудь про всякі там двійники і донори)))

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    українські, українські!!! ))))))))))))

9. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Все одно забудь - вони в тебе справжні і нічого тобі переживати!!!

а я от залюбки би хотів отримати контакти людини яка може помогти у вирішенні питання документів двійника!!! ау!!! ауууу!!!

10. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Я вчора розмовляв з знайомими, така процедура коштує 250 баксів, причому в техпаспорті буде номер кузова пригнаного авто і техпаспорт буде справжнім!!!! Схема стара як світ))) Причому ніяких слідів дублювання техпаспорту немає.
    Так шо тих терпіл круто киданули)))

11. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Я зрозумів з їх слів, що підсказав хтось про піробку і тому приїхали пересвідчитись чи це правда...

12. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

А якщо на підроблених документах возитимуть наркоту чи контраданду! То всерівно мене будуть тягати...

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Так ти ж ту машину продав. То яким боком ти тут причетний?

14. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    якщо авто непереоформлене з нього то він правий

15. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Я продав по довіреності

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    Продаж по дорученню ,залишає власника авто згідно з техпаспортом інадалі власником,але дає можливісь людини яка вписана в дорученні ПРЕДСТАВЛЯТИ ІНТЕРЕСИ ВЛАСНИКА НА ВСІЙ РОЗСУД В МЕЖАХ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)