Всім привіт! Сьогодні в мене сталась одна пригода: Приїхали до до мене додому мужик (Юра) з жінкою з документами мого колишнього Гольфика!!! Які вони купили в себе на Закарпатті... Мали довіреність виписану від мене з лєвим підписом, техпаспорт (саме головне що номер серій ідентичний мому) та мої Номерні знаки. Розказували, що пригнали собі Гольфа з Чехії і знайомий поміг знайти їм документи, придбали документи ще у червні 2011року за 1000 Євро. Машинку тоді я ще навіть не виставляв на продаж і довіреності нікому недавав (зареєстрована на мене). Техпаспорт був завжди зі мною. Довіреність зареєстровано Київським приватним нотаріусом Кісліцина Юлія Вікторівна. Я погуглив і знайшов телефон цього нотаріуса, сказала, що документи скоріш за все підроблено (стоїть мокра печатка!!!).... Погуглив ще трошки і знайшов цей нотаріус на сайті http://http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewpost.php?start=150&forum=17&viewmode=flat&type=&uid=0&order=DESC&mode=0...?!? VW club ?!? Мені впринципі всерівно, бо машинка продана... але все ж таки як так може бути??? Звідки така інформація про мене та документи на машинку??? Чи це в Київському ДАІ мутять...
А ти тут до чого? То у них всі питання повинні бути до того їхнього знайомого, який документи їм "допоміг" знайти і купити.
А чим відрізняються двійники і донори? Бо у мене на кордоні був випадок: я поїхала не через той пункт пропуску, що завжди. Подала свої документи, а там на мій номер вписаний якийсь мужик з Дрогобича. Митник каже: то може попередній власник. Я кажу, що попередній власник - я, а мої номери нулячі. Він так хитро посміхнувся і більше нічого не сказав. То що? Мені також чекати когось в гості? Чи ще щось гіршого? До речі, ЮркаУ, а що від Тебе хотіли ті дивні гості?
Власне тобі ніц не загрожує! а от якщо на твої документи є авто - двійник - то у нього виникнуть проблеми коли ти захочеш своє авто зняти з реєстрації!!! і ще якщо в тебе не українські номера то взагалі забудь про всякі там двійники і донори)))
Все одно забудь - вони в тебе справжні і нічого тобі переживати!!! а я от залюбки би хотів отримати контакти людини яка може помогти у вирішенні питання документів двійника!!! ау!!! ауууу!!!
Я вчора розмовляв з знайомими, така процедура коштує 250 баксів, причому в техпаспорті буде номер кузова пригнаного авто і техпаспорт буде справжнім!!!! Схема стара як світ))) Причому ніяких слідів дублювання техпаспорту немає. Так шо тих терпіл круто киданули)))
А якщо на підроблених документах возитимуть наркоту чи контраданду! То всерівно мене будуть тягати...
Продаж по дорученню ,залишає власника авто згідно з техпаспортом інадалі власником,але дає можливісь людини яка вписана в дорученні ПРЕДСТАВЛЯТИ ІНТЕРЕСИ ВЛАСНИКА НА ВСІЙ РОЗСУД В МЕЖАХ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА.