їду на львів буду в сьомій годині. Може в кого є бажання зустрітись, попити пива - тел. 8-066-079-85-22 8-093-69-44-000
чювак на наступний раз пиши скоріше такі штуки я би зрадістю пішов але вже 1930 і я тільки то прочитав і маю інші плани.. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3485 є така тема спеціально для таких випадків такшо якшо шось пиши ;-)
набереш - побачимось. я сам толком не знав. в останню хвилину подзвонили і треба було їхти. сьогодні тільки приперся. вже трохи знаю Львів і знаю як доїхати на Городоцьку і до МРЕВ.
необіцяю, я запланував на Світязь і ще поступила пропозиція на рахунок приватного кабінету, може дасть Бог відкрию, ще й в дуже хорошому місці, а це потребує додаткових фінансів
А причем здесь Свитязь???Если съезд 19-ого а на Свитяз поездка на 26-ое!!!!!! А ты еше не передумал???????????
я не передумав на рахунок Світязя. а з*їзд при тому, що один бензин влітає в 200 грн - те ж саме що на Світязь
Проді, можемо в складчину поїхати на з"їзд до львова, моею машиною на двох десь 100 грн туди й назад вийде з блукання по львову.