Доброго дня! Шукаю автомаляра, який ДУЖЕ добре мені зробить пороги. Є незначне вздуття фарби в трьох місцях і дзюрка десь як 50 копійок. треба то все гарно зробити і обробити. Є фотки проблемних місць. Буду радий за допомогу, бо не можу знайти нормальних. Всі зараз на америці сидять..
Будемо давати свою Фабію на ремонт бампера (штріх коцнув нам її, коли машина стояла) тріснув бампер: шо за майстер буде робити х.з., але то майже сусід нашого інструктора, він і домовлявся. Шо по ціні кінцевій толком не знаю, бо ніби 1000грн дав винуватець а взамін отримав від інструктора розписку, що розійшлись мировою. Я про це взнав після того як ))). Звісно штукаря грн то є мало, але мене той весь процес розрахунку і оплати не гребе (оскільки не повідомили мені про пригоду), мене цікавить кінцевий результат, що все відновлено. А по долі везіння, в того інструктора якраз їздить син того майстра, і вони там покумекали собі і завтра буде зніматись бампер. Кароч, приблизно 2400-2800 грн. Якщо цікавить результат роботи, то скажи і в ПН вже все має бути готове та зможу показати і попитаю за ціну. Якщо захочеш, то зведемо тебе з ним. Локація: вул.Старознесенська (Кривчиці). Майстер сам буде все знімати/робити/ставити і заодно підправить/підмалює "по кругу" де є "жучки" чи щось типу того.
в мене є один нюанс. Я вважаю, що якісно виконати роботу з моєю машиною можна тільки за наявності підйомника. Бо не залізе так він з ями, а як залізе, то не зробить добре.
Зробили, ціна 100$ (один елемент). За підйомник не знає чи в нього є. Вчора загнав, сьодні забрав. На подвір'ї має ще шість машин. Результат на фото.