Суть: приїжджає до мене на вихідні мій дружбан з Житомира, а тут виявилось, що в Яворів їдуть наші командири колишні з Харкова. Тому хочемо поїхати в суботу 31.05.2014р. в Яворів, вдень, на 2-3 годинки, уважити своєю присутністю і попити пивка. Прохання: хто хоче зголоситися бути водієм, в обіді не залишемо, голодний не залишиться тим більше! Авто на якому треба буде їхати: скоріш за все це буде VW t4 2,5tdi, або на крайняк мій Г2. Примітка: можливо з Яворова прийдеться їхати на Львів ч/з Старий Самбір (забрати одну дівчину). По закінченню - культурна вечірня програма у кнайпах Львова. Зголосіться хтсь та виручте!
та ні, тут без розврату, просто треба буде забрати, а ні то маршруткою приїде. Але в Яворів однозначно треба поїхати. Оприділились з авто --- бусік Течик.
То він сам брав участь в цій "забавній" ситуації, а тут ще буде, як мінімум відділення військових )))))))))))
ну, якшо в двох словах, в автора теми після пивка просинається гіпертрофоване почуття справедливості, що тягне за собою неймовірні пригоди і ночівлю в райвідділі
Ха-ха, я не чув цієї історії, але по дописах приблизно здогадуюсь) В мене такий одногрупник був, сам мав 1.5м росту, відмічали день студента, а коли додому повертались то він посеред ночі до беркутівців, їх було троє, домахався, мов якого ху... вони вночі по парку ходять))) Добре, що вони в хорошому настрої були) Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Довга та весела! П/С/ Домінік, ще вчора написав тобі в ПП. Відгукнись. П/С/С хто зголоситься, подарую 3 шт. взрив-пакета (настоящого)
я б вас покатав навіть на Вальці, тимпаче там дорога хороша. але 31го працюю в другу зміну... єдиний варіант мінятись на роботі. але так чи інакше пів дня буду працювати
По суті, більш детальніше... Просто завтра з Харкова приїжджають мої командири-наставники, вони в ранзі майорів, підполковників, будуть надавати кваліфіковано-методичну допомогу у навчанні борців проти сепаратистів. Я їх зустріну, відвезу в Яворів. А післязавтра приїде мій дружбан, котрий також вихованець тих офіцерів. І було би гріхом не провідати їх в суботу на годинку часу. Бо кращої дружби, ніж офіцерська, я не зустрічав, тим паче не бачились уже 9-ть років. Водія потрібно, тому, що не хочеться з перегаром (можливим!!! перегаром) за кермо сідати, бо в п'ятницю за приїзд друга та зустріч будемо відмічати. Ось вся суть. Пригоди можливо б були веселі, якби заді до буса причіпити двохосний прицеп з цистерною соляри, а в кишені загранпаспорта з шенгенкою. П/С/ Карочче, так-так!, ні-ні! І не такий страшний чорт, як його малюють....... П/М*/С/ а щодо феєрії, то вона буде, але по поверненні у Львів, коли наступлять сутінки, будемо кидати взрив-пакети з Високого Замку.... А саме головне, що ви, мені Домініка вже вспугнули і нафіга? Офігевший/П/М*/С/ один чувак на форумі диски не дає продати - демпінгує, інші так пишуть, ніби то Чорта з Сатаною треба буде відвезти в Яворів...... І на кінець: "Жизнь надо прожить так, чтобы не было мучительно больно за бесцельно прожитые годы". Фієста буде по окремому плану, попасти на фієсту не реально буде (тому, що плану фієсти ще немає)...., тому розслабтесь.
Хех... Я ще сам шукаю собі пригод, так що мені, навіть таке підходить) і ніхто мене не налякає, розслабся..) Та й справді, щось то ви перегнули палку з тим розписуванням і розмальовуванням ситуації...