Допоможіть у пошуку автомобіля у весільний кортеж на 28 серпня, потрібно 1 автомобіль. Як самі розумієте якусь велику машину , нову модель. може у кого друзі мають хороші машини? І за помірну плату готові повозити молоду пару! І питання №2 не можу знайти бочку з пивом та апарат що розливає пиво, може хто контакти має, може у когось друзі весілля робили і мають контакти людей що мають ці апарати? Допоможіть одним словом будь-ласка
Якось мене минулого року запросили на на шикарне весілля. Діло було літом, жара ну і вирішив приїхати кабріком на шлюб до церкви Юра, де молодят чекав лімузин білого кольору. А далі події розвинулись миттєво, водій лімузина не міг повірити. але факт залишився фактом. Лімузин без заробітку почухав у невідомому напрямку. а я катав молодят центром Львова. Згодом молодята пояснили свій вибір: надоїла їм ця крутізна і помпезність, хотілось чогось неординарного. соррі за офф
То шукай на пивних фірмах (заводах), вони таке задоволення здають в оренду і разом з тим, хто буде то пиво наливати!
Круто - це коли ескорт з кабріків, скірок, москвичів, роверів або ще якихось ексклюзивів. А чорний мерс - це печально. Ось така моя особиста думка.
Так тема і заглохла. А жаль. Мені апарату з пивом не треба але якийсь гарний автомобіль пригодився би. Той що знайомий Бормана то більш авто для драгу чи для неформального весілля: Може в когось є в знайомі власники цікавих авто можливо теж такого плану?