Передаю прохання Ореста (Скірокко). Зламалася машина VW Scirocco 2.0 16V в с Стрию, щось з двигуном. Потрібно телефони майстрів або СТО, які б взяли і спробували відремонтувати її. Якщо хтось може допомогти, пишіть тут або телефонуйте Оресту на 050.
Відповідь: Потрібна допомога в Стрию! В пятницю ввечері залишив машину на СТО, звану "шротом". Власник, якого я знаю тільки по телефону (номер його дали в магазині, який мені знайшли в неті), сказав, що в суботу візьмуть машину і визначать причину. Але я дзвонив в суботу по всіх мені відомих номерах і там... дотепер ніхто не бере трубки В результаті я не в курсі де моя машина, кому я її лишив разом з ключами, хто на ній їздить зараз Якби хтось кудись найближчими днями планував їхати через Стрий - дайте знати!
Відповідь: Потрібна допомога в Стрию! Машина знайшлася, заскучила і сама подзвонила. Просила поміняти вкладиші шатунів. Дякую красно всім, хто допоміг. Oleksandra, сорі, що не подзвонив, до Калуша не доїхав
Відповідь: Потрібна допомога в Стрию! до речі, я частенько катаюсь до Стрия по роботі... може комусь треба буде щось передати чи т.п... завжди радий. вав, Олександрі і від мене привіт!!! землячка значить... родом також з Калуша...