Друзі. Прошу небайдужих відгукнутися. Допомогти, хто чим може. Потрібна допомога, щоб врятувати життя дитинці. http://needhelp.in.ua/sinkovsky_ostap Хто може розмістіть на інших форумах. Дякую.
Щоб не флудити, пишу тут. Союз автоклубів започаткував хороше діло: http://unioncarclubs.com.ua/events/komarovskij-13-1-10 Можливо і нам потрібно задуматись над чимось подібним?!!! Більшість з нас люди, котрі впевнено стоять на ногах, добились у житті певних перемог, міцно стоять на ногах, тому вважаю за потрібне запропонувати обдумати ідею, як можна допомогти іншим, хто цього немає через життєві обставини(діти-сироти, інваліди похилого віку, притулки тварин і т.д.) і через таке наплювательське ставлення нашої держави.
Особисто я почав би з "братів наших менших": http://miloserdia.livejournal.com/ Випало мені декілька разів там побувати як волонтер. Скажу вам одне - ЖАХ, сльози котяться по очах від страшенно жахливих умов та життя тваринок. Держава дає на існування копійки, головний бухгалтер постійно жебрає в центрі Львова зі скринькою. Там можна наглядно подивитись, до чого приводять людська легковажність, злість, гнів та байдужість. Людям, котрі там працюють можна ставити пам'ятники кожен день, але вони цього не хочуть, вони лише мріють про те, щоб у їхньому притулку хоча би вистачало якихось старих ковдр, їжі для тварин та не тік дах! Ось список того, чого постійно потребує притулок: 1) робочі руки - люди, які можуть зробити що-небудь в притулку; 2) крупи для цуценят та котів: вівсянка, рис, макарони; 3) будматеріали: цвяхи, щебінь, цемент, цегла, сітка для вольєрів (4-5 товщина, 2,20 висота); 4) сіно, солома на утеплення будок в зимовий період; 5) постійно потрібен так званий секонд-хенд: старі шуби, пальто, ковдри, підстилки, матраци... і т д; 6) миски, тази, всілякі ємності; 7) медикаменти: фронтлайн,гамавіт, фасприніл, анандин, унісан, мікродерм, максидин, чеми-спрей, спрей проти зуда, перекис водню, вата, шприці 2мл; 8) ошійники, ланцюги; 9) будь яка інформаційна підтримка. Мені здається, тут немає нічого фантастичного та примхливого і кожен з нас щось може назбирати чи купити, та раз на два місяці один з'їзд провести на території притулку, допомагаючи по господарству. Також можна залучити і інші клуби зі Львова, чи хоча б розмістити на них інформацію
Пропоную скинутись хоча б по 20 грн. на допомогу братам нашим меншим. На наступному зїзді потрібно підняти це питання і почати збір коштів.
я сьогодні купив і завіз їм медикаментів на 800грн. Ввечері маю зустріч з директоркою притулку, постараюсь зняти на камеру який там жах: світла немає, відключили за неоплату, на цей рік держава виділила коштів АЖ 20тис. грн. на РІК. Їм кошти не потрібні, вони не хочуть, щоб потім були розмови про недоцільність використання коштів. На блогу, ссилка якого вище є описано, що їм потрібно. Можна купити сітку, фарбу і однин з'їзд перенести на суботу та приїхати це все змонтувати. В них немає чим опалювати притулок, то ж їм потрібно стара резина, котрої на шиномонтажах море і котру ми можемо зібрати та завезти. Тобто варіантів море. Дуже прошу всіх, хто зможе - приїхати в п'ятницю на з'їзд та спільно вирішити чим можемо допомогти. Благословення одного адміна є (Ігор МАРТІНІ), думаю, що Орест СКІРОККО теж буде "за". П.С. За день 25 переглядів теми і лише 2 дописи з якимись пропозиціями чи згодою. Дійсно, не ту країну назвали "Гондурасом".
Опалювати гумою? А екологія? На жаль, не всі форумчани міцно стоять на ногах. Дехто без роботи, дехто живе від зарплати до зарплати, ще й позичає. Тварини це добре, але є і багато людей, в першу чергу дітей, котрі потребують лікування, їжі, просто іграшок...
дядьку. от даремно ти про гондурас. Просто ти поговорив з людьми, побачив на свої очі все, перейнявся проблемою особисто і загорівся ентузіазмом, а тепер вимагаєш шоб всі тут так само перейнялися через один твій пост давай конкретніше , що потрібно для чого сітка і фарба, що будемо монтувати. Я так розумію, йдеться про будівництво "вольєра"? Що там треба крім сітки і фарби?
На жаль дрова дорогі, а альтернативи їм ніхто не дає. Тому я і писав вище - не всі заробляють, але ніхто і не просить добровільно-примусово здавати гроші. Можна просто приїхати і допомогти щось зробити. Ти в чомусь правий, але зрозумій і мою позицію: просто тяжко на це дивитись Сьогодні ввечері буду знати
Після прийняття податкового кодексу особисто я вже й не знаю, як стоятиму на ногах. Може доведеться теж гумою грітися
підтримую... я не був в жодному сиротинці, але знаю людей які там були.... допомагати тваринкам - це звичайно добре, але дітям допомогти, імхо, було би краще
Хтось сказав, що про рівень цивілізованості суспільства судять за тим, як воно дбає про людей похилого віку, дітей та тварин. Якщо ось є конкретна ідея і можливість допомогти тваринкам, то чого б ні. Була ідея допомогти ситотинцеві комп"ютером, ми скинулися, купили і подарували. Зараз можна і братами меншими перейнятися...
я не заперечую, а навпаки тільки "за" (є, наприклад на Медової печери реабілітаційний центр для людей похилого віку - інвалідів, чи дитячий інтернат). Я особисто запропонував для початку притулок для тварин, бо вважаю, що там ми можемо показати на що дійсно здатні як клуб і далі впроваджувати якість добрі та благодійні справи в життя і постійно їх підтримувати Отже так. Саме головне, що їм зараз потрібно це сітка, висотою 2 метри і міцністю, щоби не перегризли собаки. Інші матеріали наразі є, але потрібно "робочі руки", тому що наразі є лише один працівник і батько Наталі (директорки), тобто потрібно купитит сітку та приїхати хоча б на день і поремонтувати старі вольєри та зробити декілька нових.
Я можу підїхати в будь-яку суботу, інструменти для таких робіт здається маю, та і руки з правильного місця ростуть... Бажано, звичайно, чим пошвидше, щоб потім руки на морозі до сітки не примерзали
Я готовий присвятити суботу облагородженню території притулку. Правда, досвіду подібних робіт не маю, тому можу бути підсобним робітником у тих, в кого руки з правильного місця Ну типу "подай то, потримай то"...
Завжди мав псів і люблю їх.... треба і іншим помогти.. готовий долучитись ...руки вроді з правильного місця ростуть.... Тільки треба щоб хтось один все організував,а інші долучаться.