Завтра рано маю їхати дивитися машину, але... тре її чимось продіагностувати, маю ноут і китайський обд адаптер але того мало бо він не читає кан шину і інше. Тому хто має і може сьогодні позичити чи здати в оренду на один день нормальний USB адаптер, був би вдячний.
в мене звичайний 409 Я не впевнений, але хіба основні помилки чи покази звичайний адаптер не зчитає з нових машин?
Краще с4 пошукай))) А потім зразу с6 купиш) Навіть німці не цінять с5, ну не дуже вона в них вдалася, ІМХО. Але то таке) Шнрок 409 має підходити
Я знаю, але в С5 той розєм був двох видів в залежності від виконання. До тих що мають стандартний 16и-піновий розєм (макс комплектація, з блоком комфорту і т.д) переважно читається звичайним 409м але не весь перелік можна прочитати по зичайному обд Інші ж (де розєм як в с4 - дві фішки по 2), чомусь, як правило не читається... Тому я про всяк випадок візьму свій, але хотілося б мати краще озброєння.
вчора читав А6 С5 04р прочитало все крім кліми і комфорту... ПС В кого є командер треба активувати в себе одну фішку, 5хв роботи?