Причини ДТП

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Golf 2, 13 жов 2008.

1. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Надіюсь багато дописів тут не назбирається , але все ж тему створюю для того щоб не було більше повторено таких помилок які спричинили до дтп. Сюди пишем про аварії які ставалися з вашим залізом і витягуєм мораль з того щоб більше таке не повторилось ніколи і щоб ніхто в таке не вскочив!!!

Перший раз покоцав свою машину( то ше був 99 таз ) в 20 років Було приблизно так: рухався по шоссе з шв 110 км/год На обочину з рова вийшла корова. Я зменшив швидкість і виїхав на зустрічну смугу щоб її обїхати Корова з обочини дала драла мені під колеса і то так швидко що я не зміг зреагувати. Результат побита фара, загнутий капот, погнуте крило, коцнутий бампер і повні штани. В корови відкритий перелом і дорога на бойню. Мораль: Тепер як бачу яку небуть тварину на дорозі торможу ще здалеку і їду так ніби вонв мені під колеса має кинутись.

Друзі не повторюйте моїх помилок!!!

Останнє редагування модератором: 15 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    +1 Тварини то дурні істоти і ніколи не знаєш, що від них чекати! Сам коли бачу, що переганяють скот, то або стану, або 1передачу і 5км/год.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нажаль, тварини - то не єдині дурні істоти на дорозі. Більшість дурних істот на дорозі пересувається за кермом своїх транспортних засобів.
    Я два рази бував у ДТП, два рази мені в"їжджали в зад. І ніякі не корови, а шумахери, які звикли переоцінювати можливості свої і свого заліза

• Подобається Подобається x 2
  4. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    А ще бувають ідіоти яким пофігу правила, знаки, розмітка і бокові дзеркала! Особисто я дуже обережно ставлюсь до таксистів, маршруток, дамочок (хоча деякі їздять гуд), ну і всякого робу ЛендКрузерів. Харять ''пацанячі тачки'' і дибіли, які (як вірно підмітив Мартіні) 'не розраховують ні свої можливості, ні можливості свого ВАЗ на стертих шинах.

5. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    На рахунок шумахерів я цілком згідний. Від такого не застрахований ніхто І це найобідніше В мене також таке трапилось вже з моїм любим гольфіком. Тільки собі нові широкі бампера поставив а тут дощ і лисі колеса мерса = буц в зад. Ось таке получилось

6. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Недавно чуть не попав в ситуацію аналогічну з тою шо мав Golf2. Стадо корів вибігло на дорогу причому саме вибігло і зайняло всю проїжджу частину. Довелося маневрувати між коровами шоби хоч якось проїхати. Розкажіть хтосб будь-ласка як діяти якшо сталося ДТП з твариною свійською (я маю на увазі законний вихід з ситуації). Корову на місці ДТП не втримаєш якшо вона в стані пересуватись а погонщика не дошукаєшся.

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    В мене це було так... Корова була на мотузку привязана в полі Вона була без нагляду, відчепилась і побігла на дорогу Коли сталось Дтп я був настільки озлоблений що побіг до найближчого будинку питатися чия корова і бити морду. Там була жінка вона позвонила чоловікові Він приїхав через 10 хв на тракторі Я почав його грузити і казати щоб вертав бабло а він мені каже мол ти мене тут понтами не візьмеш Я поглянув на його штани, всы в гноэвы ы побачив на них червону(мылыцейську полосочку) І зрозумів що понти вже неумісні Тоді він запропонував розійтися як є або визивати міліцію Я вибрав друге бо був впевнений у своїй правоті Даї приїхало десь за годину з Радехова бо сталось то в радехівському районі Виявилось що мєнт і власник корови між собою вась-вась. В мене спитали чи є в мене страхівка і ( в мене була ) і мєнт запропонував оформити дтп повністю на мою користь якщо я не буду мати до вл корови жодних претензій. Я так і зробив А ще під час того всього я звонив знайомому юристу щоб порадитись і він мені сказав що в законодавстві є така біда шо мол водій при будь яких обставинах мусить бути готовим до такого і тому може бути визнаний винним.

8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    на скільки я знаю згідно ПДР погонич, який переганяє стадо, вважається повноправним учасником руху і несе відповідальність за скоєння ДТП по його вині.

Ну в даному випадку погонича не було можна сказати нещасний випадок.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Курче, тема така прикольна, читаю і ржу :) Ви хоть смайлики вставляйте, ато від того, як ви серйозно про корів і погоничів балакаєте, стає ше смішніше :)

10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    млін Ігор шо тут смішного ?
    два рази в ж..пу догнали гиги як смішно ти би хоч смайлик вставив.
    ДТП з тваринами не є рідкістю і яне знаю, наприклад, як діяти в такі ситуації.

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Корів та людей обговорили, а як вам собаки на дорогах?

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ті що ще чи ті що вже? Якщо ти про перших, то нічо такі, пухнасті, гарненькі, ціленькі...

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    нє , я думаю він про тих, що вже порозмазувані по бамперах, радіаторах, колесах, арках, порогах і тд

Боже упаси

Нє, ну а шо нізя поржать :)

Те шо пастух, який жене корів прирівняний правилами до водія транспортного засобу,- це просто хіт :) А права якої категорії йому потрібно мати ? :)

Кіно в тему

Я... бля... Пррррр! стаять, Ракель!

Останнє редагування: 14 жов 2008
  14. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Мене колись розумний хлопака навчив : бачиш що собака летить під колеса а навколо рух то збивай не задумуючись і не жаліючи ато можна гіршої біди наробити І ще чув такий забобон що коли збив собаку то треба десь легенько об якесь дерево коцнутись а інакше не минути аварії...:eek:

15. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038
    Категорія 'Y' - водій великої рогатої худоби і корову на облік в МРЕВ і номера!
    Гггг ))
    А ДТП такі часто бувають - факт! ((

16. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    7. ВИМОГИ ДО ОСІБ, ЯКІ КЕРУЮТЬ ГУЖОВИМ ТРАНСПОРТОМ, І ПОГОНИЧІВ ТВАРИН

7.1. Керувати гужовим транспортом та переганяти тварин по дорозі дозволяється особам, не молодшим 14-річного віку.
    7.2. Гужовий віз (сани) повинен бути обладнаний світлоповертачами: спереду білого кольору, ззаду — червоного.
    7.3. Для руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості на гужовому транспорті необхідно увімкнути ліхтарі: спереду — білого кольору, ззаду — червоного кольору, що встановлюються з лівого боку воза (саней).
    7.4. У разі виїзду на дорогу з прилеглої території або з другорядної дороги в місцях з обмеженою оглядовістю водій воза (саней) повинен вести тварину за вуздечку, повід.
    7.5. Перевозити людей гужовим транспортом дозволяється за наявності умов, які б виключали можливість перебування пасажирів за боковими та заднім габаритами транспортного засобу.
    7.6. Переганяти стадо тварин по дорозі дозволяється лише у світлу пору доби, при цьому залучається така кількість погоничів, щоб можна було направляти тварин якомога ближче до правого краю дороги і не створювати небезпеку та перешкод іншим учасникам дорожнього руху.
    7.7. Особам, що керують гужовим транспортом, і погоничам тварин забороняється:

• а) рухатися по автомобільних дорогах державного значення (за можливості рухатися автомобільними дорогами місцевого значення);
      (підпункт "а" пункту 7.7 у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2008 р. N 876)
    • б) використовувати вози, не обладнані світлоповертачами, без ліхтарів у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості;
    • в) залишати на смузі відведення дороги тварин без нагляду та випасати їх;
    • г) вести тварин по дорогах з удосконаленим покриттям, якщо поруч є інші дороги;
    • ґ) переганяти тварин по дорогах у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості;
    • д) переганяти тварин через залізничні колії і дороги з удосконаленим покриттям поза спеціально відведеними місцями.
    7.8. Особи, які керують гужовим транспортом, і погоничі тварин зобов'язані виконувати вимоги інших пунктів цих Правил, що стосуються водіїв і пішоходів і не суперечать вимогам цього розділу.

17. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    дуже цікавий забобон....а на скільки легенько і скільки раз:D?
    Хоча в мене щось подібне і було,і якраз пов"язане з собакою і деревом:на трасі,в чистому полі біг собі по узбіччі собачка розміром з теля,в мене швидкість 100км/ч,і от він перед самим моїм носом перебігає дорогу,сильно крутити рульом на такій швидкості було небезпечно,тому він попадає мені строго по центру бампера,я зупинився але його слідів так і ніде не виявив,злякався відать той собака і дав дьору!Натомість на своїй машині я побачив передній бампер вигнутий в противоположну сторону!Вдома,я вчепив до бампера ланцюг(знявши пластик) і причепив другий кінець до ДЕРЕВА,вмикнув задню і благополучно вирівняв його назад!
    Мораль басні такий:пригальмовую і об"їзжаю якнайдальше любий саморухаючий предмет на дорозі:) !Про цей забобон тоді не знав,але як виявляється зробив все правильно("на подсознатєльном уровнє)

18. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Добре хлопці почну трохи загострювати тему. Це власне те для чого я її і завів. Хочу застерегти всіх від тої величезної помилки яку зробив я. Мова піде про страшну аварію в яку я попав 28 березня 2008 року і яка змінила все моє життя. Було десь 23:45 я і відомий вам G-60 рухались по обїзній Червонограда на (сраному) мопеді Дельта ( мораль 1 : Якого х нас туда занесло так пізно??? А жінка звонила казала їдь додому!!!). Машини наші давно були на стоянках так як ми дозволили випити пива!!! Дальше я нічого абсолютно не памятаю Потім були якісь уривки з приймального покою лікарні а включився я вже в реанімації Стоять батьки наді мною і жінка плачуть а я дупля не можу врізати шо зі мною і де я!!! Кажуть машина вас збила, виїхала на вашу смугу і прямо в лоб тому мопедику. Короче я весь покоцаний в крові, голова як гарбуз і вся синя, щелепа вивернута , зуби всі хитаються. А найгірше в лівій нозі 3 перелома та ще й такі що операцію треба робити. Короче переніс я і витяжку і 3 операції де мені вставили в ногу титанові пластіни і скрутили кістку болтами. Ппц повний повірте!!! 2 місяця в лікарні пролежав пластом на спині потім ще вдома в гіпсі 2 міс а потім реабілітація яку прохожу ще й досі... Все більше лякати не буду. Висновок такий : не сідати на 2ох колесний транспорт ні в якому випадку тим більше нема шо ночами без потреби шастати.
    Пи.Си. до речі справу так ще до суда не довели От таке в нас правосуддя... а той шо нас збив собі гуляє-куражиться. Ще додаю фоти але не для слабонєрвних[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

19. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    думаю можна зовсім легко Хоча я сам так не робив получалось само собою: збив пса-а потім зразу на об високу бардюру зачепив бампером

20. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    В мене одного разу взагалі була ситуація, коли мені "в лоб" в'їхав малолітній (11 років) велосипедист. розбив мені галогенку і прим'яв капот! Я був на Ваз 2101! Ситуація виглядала унікально. На зустріч мені їде таксист20-30 км-год, малий на ровері обганяє його зправа і дивлячись назад перетинає дорогу і в'їжджає в мене. Я думав йому торба! Швидкість моя була 35-40 км-год, достатньо щоб полмати пару кісток. Малий встав підняв ровер і погнав. Коли ми його знайшли вдома все було ок. Претензій ніяких. ДАІ не викликали. А тут через тиждень якісь умніки нарадили батькам, що можна пару купюр скосити.
    Дзвонять, що малому херово. Я приїхав малий рум'яненький лежить в ліжку і косить що його щось там болить причому сам не знає що. Коли я запропонував поїхати до лікаря незалежного на медогляд батьки змінили стиль розмови. Я просік ситуацію і тоді вже по-іншому з ними почав говорити. Запитав чому дитину 11 років випустили на велосипеді на дорогу загального користування і запропонував відшкодувати розбиту галогенку і пом'ятий капот. Скоренько підписали що нема ніяких претензій і питання було закрито.
    Я потім шкодував, що не викликав ДАІ і тема зразу не закрилась, але з іншої сторони не знати як би в такому випадку все повернулось...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)