Сьогодні трапилась з нами (я і мій батько) така історія. Випало нам їхати сьогодні до файного міста Львова в аеропорт. Вирішили їхати татовим "лайнером" Пассатом Б4, а мого гольфа лишити в спокої 8) Слава Богу в аеропорт заїхали вчасно, посадили мою тещу на літак :twisted:, зустрілися з Bormanom, в якого я купив собі накладку на решітку і поїхали в супермаркет Вам по львівське пиво. Аж нараз коли паркувались біля супермаркета, нам тріскає пластмасова банка радіатора і антифриз витік буквально за секунди :shock:. Місто чуже, нікого не знаєм, треба вертатись в Тернопіль, машина не їде. Жах. Дзвоню до Borman, прошу його допомоги. Мар"ян кидає всі свої справи, приїзджає до нас і тягне своїм гольфіком нашого лайнера до знайомих на сервіс. Скажу чесно, гольфіку було важко, навіть порвали Мар"яну шнурок. Благо до сервісу було не далеко. Майстри приступили до знімання радіатора, а Бейліс за той час шукав нам його по телефону. Ми ж Мар"яном поїхали шукати по Львову. За півгодини було знайдено 3шт. Скористались тим, що знайшов на Бейліс. Він був найдешевший. Взяли антифриз і поїхали на сервіс. Далі діло техніки, майстри все зробили дуже швидко. Хлопці, величезне Вам людське дякую!!! Особливо хочу висловити подяку Мар"яну Borman, який кинув всі справи і допоміг нам. На все ми потратили 3 години! Мені дуже приємно, що не кинули нас в біді і повели себе як справжні одноклубники! Хай дає Вам Бог здоров"я! Хай живе Львів і фольцваген!!!!!!!! :-D:-D:-D
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові Мммда, хлопці! завдяки Patolkin'им деньок у мене був веселенький :-D:-D:-D Але я радий, що зміг допомогти братам по VW Розказав історію про пригоди дружині, то вона тішилась за мене :-D PatolkinJr і PatolkinSr, приємно було з вами познайомитись!!!!!!! ПиСи: а може то теща наврочила той радіатор??? :mrgreen:
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові Молодець! Дуже добре, що є ще такі люди і багато я їх зустрів саме тут - у клубі!
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові ... і тут звучить мікс з пісень Братів Гадюкіних "Ми - хлопці з Бандерштату" + "Файне місто Тернопіль" 8-0
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові ...........старайся не трусити попіл, Добий бродяга пятку - і поїдем в файне місто Тернопіль....
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові Бейлісу тоже медаль! 8)Ця людина заслужила щоб її завоскувати в музеї Слави VW! :-D Бейлісе, ану і ти щось писани, хочеться тобі плюс вліпити. Додано через 7 хвилин Отут ви взагалі молодці! 8):-D
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові ото шукаєш всякі радіатори годинами, а потім і плюса недадуть!8)
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові Бейлісе, хороший ти чоловік! Ми і плюса і піст..офф тобі дамо - все що хочеш! :-D
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові Да, только на съезды немешало бы приехать!!!! ТОПОЛЬ и тебя это тоже касается:-D а видел тебя один единственый раз на Любенской в самом начале моего прибывания в клубе:-D!!!!!Хотелось бы познакомится со всеми!!! СОРИ что написал не там где надо-зато втему!!!!8-0
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові можна робити продовження династії, пигоди львівян в Тернополі.
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові Увага! Значить так, вчора, під час примірки нового заднього бампера було вкорочено вихлопну трубу і відрізано буксирувальний гак у зв'язку з конструктивними особливостями того бампера! Наголошую, відрізано буксирувальний гак! :mrgreen:
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові Прошу Тернополян не хвилюватися - завжди можна зачепитись за задню балку )))
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові 5 балів! Це типу: ''не потягну я більше Пассата, сказав Гольф і лишився без гака'' Жжош!
Відповідь: Пригоди Тернополян в Львові Зрозуміло! Більш пассат ламатись не буде! Да, тоді гольфіку Бормана справді важко було. Але він молодець, допоміг старшому брату.