Автомагнітола з CD, USB, ну і звісно радіо. На передній панелі є AUX вхід. передня панель зйомна. магнітола стояла в мене в машині. причина продажу - поставив іншу (подарили піонерку). прайс 200 грн. комплект : - магнітола - декоративна рамочка - роз'єм (стандарт ISO) відправка в інші міста ? за рахунок покупця.
Ти що? З дуба впав? Подиви, як лєє! Гірше, ніж з відра! Блискавки луплять, а грім такий, що аж душу стрісає! Не вилізу я зі свого барлогу в таку погоду!
Воу-воу ! піар мафона. п.с. хто не зрозумів - Гольф2 - колишній власник мафона. від себе додам - китайські мафони оціюю по досить простих, але дієвих параметрах - надійність і вага радіатора. в цьому варіанті - вага пристойна. значить підсилювач хороший. в мене мафон розкачував два, трикомпонентних динаміка (типу тих, де написано 500 ватт потужності в піку і те. де., хоч насправді там порядка 25 ватт на кожен ), мені подобалось. гучно і гарно. + настройка з лаудом і басс/трембл - ващє получається шикарно. ось. завтра слухаю Шега. якщо почне марозитись то майфун дістанеться пану Фантомасу05