Продам диски Tekno R15x7, 4x100 , ЕТ 37, ЦО 61, оригінал, зроблено в Італії, разом з гумою 205/50 15, відбалансовані, не варені, не катані, не мальовані, є потертості, на фото видно. Два колеса Tigar Prima, без порізів, проколів, протектор - 6,5мм, два Kumho Ecsta Supra, на одному стоїть бокова латка, протектор - 5,5мм. По Україні пробіг до 1000км, їздив акуратно, приїхали з Іспанії. Ціна - 3800грн., торг. Вишлю любим перевізником, за Ваш рахунок. Пропозиції на мейл: benya777@mail.ua .
Нова ціна - 3500грн.Є комплект болтів OZ з ексцентріками , для того, щоб поставити на Ваз, Фіат, один раз закручені, коли ставили діски. Ціна - 500грн.
мене гума така цікавить, але хотілося б детальніші картинки глянути, в якій вона кондиції. І ще там десь рік виробництва має писати
Ось фото латки. Tigar Prima - 51тиждень 2006року, Kumho Ecsta Supra, та що з латкою - 50 тиждень 2001 року. За півроку ще ні одного разу не підкачував.
ну, дядьку, просити 1000 грн за гуму 10-річної давності з латками , то певно чисто по-галицьки за 50 баксів забрав би пару ту що без латок. Але як доставити до Львова?
Вибачай, але мене так не влаштовує. Ліпше сам буду їздити. А на рахунок ціни, то одна пара, та що ліпша, то вона має 5 років і ціна у 600грн. за пару думаю нормальна, якщо ще врахувати, що на ринку та магазинах продають нову резину, що по 3-5 років пролежала на складах тай по 800-1200грн. за колесо.......:wacko1: