продам k-line адаптер для діагностики VW

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем serg9, 8 тра 2013.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    після продажу авто залишилося багато цікавих деталюшок, які потрібно розпродати. почну з діагностичного сканера.
    сканер був зроблений самостійно за схемами в інеті, прекрасно працював на Пассаті В4 через VAG-COM i VW-TOOL. сканер включається в ком-порт компа, і має 4 фішечки для підключення в діагностичний роз"єм авто OBD-II.
    ціна 25 уй.
    фото по бажанню
    о5о-21о68о8
    о67-342о842
    телефонуйте, я тут не часто :yes:

Останнє редагування: 8 тра 2013
  2. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    додаю фото

3. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    невже нікому не потрібен? потрібна річ для авто.

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Може комусь і потрібен. Але зібею за 15-20уй максимум можна притягнути нормальний гарний на юсб.
    Ком порт може і краще, але нема в нових ноутах його...
    А той хто шарить то сам бере паяльник і паяє. Роботи там не багато і нічого складного. Елементів там на 100грн вийде.

5. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    "нормальний гарний на юсб" не спорю, але чи будуть працювати програми ВАГ-КОМ і ВАГ-ТООЛ через юсб?
    саме тому, коли постало питання придбання адаптера, я пішов перевіреним і гарантованим шляхом і зробив собі адаптер, який реально працює.
    а на рахунок ноута - то у мене в гаражі стоїть примітивний системник, на якому встановлені всі програми для діагностики, і я без проблем працюю з цього компа.
    одним словом, переконувати нікого не буду. вирішуйте самі.
    якщо буде цікаво, телефонуйте, все поясню.
    якщо не влаштовує ціна, пропонуйте свою.

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Нормально працює, стандартний шнурок за 10уйов VAG 409.1 працює з ваг-комом без проблем. Перехідник на KL коштує ще 5 уйоф.
    Не в кожного є гараж і старенький комп"ютер в ньому. А ноут в наш час не проблема, але з ком-портом таки проблема.

Нічого не маю проти твого адаптера, просто відповідь на питання чи нікому не потрібно. Успіхів в продажі. І повага за те, що спаяв сам.

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Shaggy дякую за побажання

нова ціна 140 грн.

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    і в мене чудово працює юсб-шний з вагкомом і вагтулом, а ще перевага ноутбука в тому що можна логи на ходу знімати

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)