після продажу авто залишилося багато цікавих деталюшок, які потрібно розпродати. почну з діагностичного сканера. сканер був зроблений самостійно за схемами в інеті, прекрасно працював на Пассаті В4 через VAG-COM i VW-TOOL. сканер включається в ком-порт компа, і має 4 фішечки для підключення в діагностичний роз"єм авто OBD-II. ціна 25 уй. фото по бажанню о5о-21о68о8 о67-342о842 телефонуйте, я тут не часто
Може комусь і потрібен. Але зібею за 15-20уй максимум можна притягнути нормальний гарний на юсб. Ком порт може і краще, але нема в нових ноутах його... А той хто шарить то сам бере паяльник і паяє. Роботи там не багато і нічого складного. Елементів там на 100грн вийде.
"нормальний гарний на юсб" не спорю, але чи будуть працювати програми ВАГ-КОМ і ВАГ-ТООЛ через юсб? саме тому, коли постало питання придбання адаптера, я пішов перевіреним і гарантованим шляхом і зробив собі адаптер, який реально працює. а на рахунок ноута - то у мене в гаражі стоїть примітивний системник, на якому встановлені всі програми для діагностики, і я без проблем працюю з цього компа. одним словом, переконувати нікого не буду. вирішуйте самі. якщо буде цікаво, телефонуйте, все поясню. якщо не влаштовує ціна, пропонуйте свою.
Нормально працює, стандартний шнурок за 10уйов VAG 409.1 працює з ваг-комом без проблем. Перехідник на KL коштує ще 5 уйоф. Не в кожного є гараж і старенький комп"ютер в ньому. А ноут в наш час не проблема, але з ком-портом таки проблема. Нічого не маю проти твого адаптера, просто відповідь на питання чи нікому не потрібно. Успіхів в продажі. І повага за те, що спаяв сам.
і в мене чудово працює юсб-шний з вагкомом і вагтулом, а ще перевага ноутбука в тому що можна логи на ходу знімати