після декількох хлопків газу прийшлося шукати нові розходоміри. але залишилися старі, на яких погнута лопата, але вся електроніка в повному порядку. може потрібно комусь, у кого протерлися доріжки на площадці, або для експериментів. мотор 2Е. по 50 грн/шт. є 2 шт. о67-342о84два, о99-92499три4
один в резерві за Longerman. про стан скажу так. обидва справно працювали на авто до того часу, поки не лупанув газ. тому про роботу в частині електроніки можна сказати що все ок. той, котрий був на моїй машині, я акуратно підняв кришечку, там все ідеально і стерильно. той, котрий я вже купував на шроті, не вскривав. і не буду. але нарікань на роботу не було. Longerman має право вибору, який він хоче, а другому покупцю попадеться той, що залишився. з/ч у Франківську. пропоную за 100 грн. відправити обидва на ім"я Longerman, а ви вже там діліться із Shpuganich як вам буде зручно. буде дешевше на доставці і мені менше їзди. на які мотори стане/не стане - нємагу знать
о. А той що вскрив можеш дати фотку плати? Макро... може там які ідентифікатори є, я б зі своїм порівняв.