Вчора з Києва дзвонить жінка, каже гримнула якусь машину, але поспішала і поїхала далі Коли я запитав яка машина, сказала "якийсь великий чорний джип" Коли я попрочив повернутися і подивитися на пошкодження, виявилося, що це всього лиш міцубіші паджеро 2008 року. Пошкоджений задній бампер, легка деформація та здерта фарба - якщо вдастся домовитися обійдемося перефарбовуванням, нє то будемо говорити далі. У всякому разі треба знати його вартість. Гугл ніц не каже. Хтось поможе?
Для початку можна в дилера спитати Автосалон Нико-Запад г. Львов, Липинского 50-б Тел: (032)2918080, (032) 2918081, (032) 2989555 Продажа: Audi Mitsubishi
Можу дати приблизні львівські ціни: -пофарбування цілого бампера 100 - 150 у.е. робота -300гр фарби з грунтом в межах 30 - 100 у.е., зал. від її типу (металік/перл/ксералік) -зняття/установка бампера біля 50 у.е. робота + можливі рихтовочні/запаювальні роботи (вартітсь по ходу зал. від складності), заміна защолок/кріплень, якшо на бампері був парктронік - можливо заміна деяких його сенсорів. Якщо робота буде проводитись на фірмовому СТО - думаю вартість сміливо вдвічі можна збільшувати, якщо на фірмовому ше й машина на гарантії - можуть наполягати на заміні бампера і нарахують взагалі космос. Коротше все залежить від того, як домовишся з власником. Якшо в нього є КАСКО - то йому пох, машину і так відремонтують, і можна відмазатись добрим коньяком або певною сумою за завдані незручності, але якшо він мудак - то буде збивати касу.
По-перше, вона поїхала з місця ДТП; По-друге, за скоєння ДТП передбачено вилучення водійського посвідчення враховуючи наведене вище, права заберуть точно, мін. на рік. Тому краще вирішувати без гайонів, якшо вийдуть на якусь розумну суму.