Реєстрація Авто!! підкажіть.

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Дімон, 5 бер 2008.

1. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    підкажіть таку річ. В тестя довіреність на авто, в довіреність вписані ще 2-є чоловік. Машину зняли з реєстрації, Тепер тесть не може поставити на облік авто, вимагають присутність ще тих 2-х хто вписаний в довіреність. Не розумію чому, адже машина вже знята з обліку. Хто в курсі це законно??

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    Відповідь: Реєстрація Авто!! підкажіть.

рішай на місці, треба позолотіть ручку.

3. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

Це елементарний розвод!!! Ти уважно перечитай довіреність, там має бути написано, що ті особи, на яких видана довіреність можуть діяти (керувати, знімати з обліку і т.д.) "незалежно один від одного".

• Подобається Подобається x 1
  4. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

та не хочуть падлюки, хочуть особисту присутність

Додано через 49 секунд
    такого нема точніше є , але тестю розказали, що незалежно від тих двох він може оформити машину на когось іншого, але не на себе, а на себе лише з дозволу вписаних у довіреності

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Все правильно, довірена особа не може поставити на облік машину сама на себе (він не може сам з собою оформити договір купівлі-продажу автомобіля). Поставити на облік на тестя машину може хтось інший з довірених осіб або сам довіритель. А тесть може оформити машину (продати по суті) наприклад тобі, жінці, куму брату чи будь-кому іншому крім себе. Або написати тобі ген. доручення, а ти вже оформиш машину на тестя.
    Так шо нема ніякого розводу.

6. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

По першому допису Дімона не було зрозуміло, що тесть хоче ставити машину саме на себе.

7. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

сорі що не повністю виразився. То значить якщо я їзджу по гендоручені я не зможу машину на себе переоформити? блін прийдеться на жінку :) А тестеву вже переоформили вчора. Всім дякую за консультейшн

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Що значить дякую? Як переоформили? Почав тему - на закінчення відписуй звіт!

9. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

сорі що не зразу відписав звіт :)
    Приїхали 2-є я і тесть (ми оба вписані в гендовіреність) і я оформив біржову угоду(ще її називають договіркупівлі \продажу, я так розумію)на тестя, тобто вони аргументували це тим що тесть не може сам собі продати машину, в ГАЇ так і не пояснили для чого потрібна ця угода, і я так і не зрозумів чому її в гаї вимагали якщо є Гендоручення, але факт залишився фактом (не було часу шукати правди), ми оформили цю угоду і все з нею в Гаї на оформлення. побігали по кабінетах (як завжди футбол з кабінету в кабінет а між ними каса) видали новий техпаспорт, номера і впуть

10. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Хлопці! А якшо один кадр взяв і в ген. доручення вписав всіх своїх близьких родичів, тобто тата, маму, жінку і тестя, то вже він не зможе переоформити машину на них? Треба когось іншого шукати?

11. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

ні трошки не так можна переоформити на будь кого крім себе :))) я так поняв з того, що мені толкували представники тої біржі де ми і підписували цю "Біржову угоду" до речі вартістю 150 грн.:)) бо ГАЙці вимагають договір купівлі продажу, то як ти сам собі можеш продати авто? :))) а от будь хто з тих що вписані в довіреності може продати будь кому включаючи і тих що вписані в довіреності, але не собі :)

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я робив по іншому. Гендовірка була на мені. Потім я ще складав гендовірку, але НА СЕСТРУ(можна кума, свата, брата і т.і. і т.п.), потім сестра мені ту машину продавала через біржову угоду. І все! :) І я вже сам машину ставив на облік на себе.

13. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

ну суть то та сама все одно треба біржову угоду!!! а вот я теж їзджу по гендовіреності при чому в мене гендовіреність з довіреності, тобто я вже не маю права передовіри, то й машину не можу оформити на себе а лише на дружину.

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Я не хочу бути вороною, але ТИ НЕ Є ВЛАСТНИКОМ своєї машини. Якщо щось зкоїться з власником(на нього оформлена машина) машини, або він вирішить розвестись зі своєю дружиною, або він заборгує банку по кредиту, то твій Толедо можуть просто конфісковать!

15. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

Та я то прекрасно знаю, а от в нас "поки грім не гряне мужик не перехреститься" Машина на обліку у Львові я живу в Києві, от і тяну резину то часу нема то грошей.

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Поставив свій кабрік на облік
    офіційно - 2100грн

17. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

то що входило в ті 2100????

18. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

всьо без взяток.

19. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

ясно дякую :)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)