Друзі, треба в межах кількох днів зробити досить далеку поїздку, а немає ремнів - штрафи зара - закачаєшся - дуже прошу, терміново, чи є в когось або на продаж або позичити "втикачки" самі до ремнів а якщо є ще щось крім них - то дуже поможе. Дякую.
Ну а що зробити, таку купив... Думав з часом знайду автоматичні в зборі - а тепер вже хоть би щось знайшов.
Нові штрафи діють з 18 ЛИСТОПАДА їдь в свою поїздку і щасливо повертайся, а за ремені не парся об"їхав майже всю Україну і ніхто навіть не згадував!
а є якась офіційна лінка всіх цих сум штрафів??? чув страстішки про нові штрафи, а де офіц. можна собі приглянути (ну крім гайців під час складання протоколу...) і 18 листопада - це вже 100 пудів???
в мене є втикачки і ремні з задніх сідушок.. ремні точно підходять бо поміняв собі зад на перід.. якшо шось дзвони 80675962200
Дякую всім, питання вирішив, 40 грн на шроті два ремня які втикаються в мої - буду щось мудрувати з ними щоб поставити.
стягуються назад самі.. стан нормальний.. зрештую треба дивитись.. можем нині пересіктись глянеш.. але скажи до 5 шоб я в машину кинув..
Сьогодні точно ні, я тобі ше нагадаю. Мені не горить, зараз машина все одно андер констракшн, коли почну збирати-тоді і за ремні маякну.