Щойно в товариша викрали машину!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем scirocco, 25 гру 2012.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Сьогодні вночі у Львові на Марка Вовчка, 40 в товариша вкрали машину! Прошу допомогти в пошуках авто Фольксваген пасат В6, темнокоричневий, ВС9511ВВ! Особливу увагу звертайте на запарковані авто, авто під чехлами на СТО, питайте в гаражних кооперативах.

Прошу врахувати, такі пошуки можуть допомогти знайти не лише авто а і злодіїв, спати буде спокійніше всім нам.

Якщо знайдеться - дзвоніть мені або в 102.

Будемо сподіватись на краще!

2. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Размещайте по форумам. Я кинул в свои скайп чаты.

3. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    круто...буду дивитись.
    п.с. каско не було?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Каско було, але не все там просто. Простіше знайти.

5. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    думаю, що злодії самі на зв"язок вийдуть, як це не прикро.

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    ДА ! если машина не ЗАКАЗНАЯ!!!!

7. Netmisha

Netmisha Початківець

Passat B4
    Б6 гарна машина я думаю що мають подзвонити.
    Думаю вона десь стоїть на парковці і чекає поки за неї дадуть викуп.
    Добре було би взяти карту Львова і відзначати на ній хто де дивився(ідучи з роботи...) думаю це б допомогло.

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
  9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    колір специфічний вроді, тому будемо приглядатися до таких

10. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    Передав на Луцький форум board.lutsk.ua

11. kym

kym Аксакал

a 100
    Злодійський район... там постійно крадуть. Б6 не так просто завести. можливо технологія крадіжки була така. Виламали стопор керма і скотили вниз у напрямку до Я. Мудрого і там десь в гаражах приховали , щоб підставити другий компютер. Так що треба шукати в тому районі далеко загнати не могли. Брати участкового дати пару гривень і переглянути гаражі і стоянки і військову частину (там в гаражах бувшого ПРИКВО можна чорта заховати) в районі від М.Вовчка до Я.Мудрого від Городецької до Шевченка.
    ПС. Всі ці розмови про сканери сигналок і обходи іммо то воно є, але та техніка дуже дорога і не у кожного є.... крадуть за звичай примітивним методом.... пхають руками або на шнурок перед тим обірвавши дроти сигналки, щоб не гуділа

12. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Варіант гаражі Пелєхатово, а ще гірше Лєвандовка або Рясне.
    Погано, що у тому районі ніяких банків і тд.(камер немає), а так можна було б хоч напрямок приблизно вичислити.

П.С. Потрібно добре на районні розпитувати людей.

13. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Погоджуюсь з kym - спосіб викрадення повинен був би бути примітивним. Наскільки мені відомо, то викрасти звичайним "людським" способом Б6 неможливо. Навіть самі дорогі сканери не "читають" коректно сигнал штатної сигналізації, ну і не забуваємо,що там чіп-ключ. Всі Б6, які були викрадені, - це або з викраденими попередньо "рідними" ключами, або отак "внахалку" (евакуатор/мотузок...)
    Варіант "повернення за гроші" - дуже високий, так як бавитись з "продажем по запчастинах" не дуже вигідно (по даному авто) + ризик. "Заказне" - ХЗ...там по кузову номер набитий в трьох місцях... Хіба, що "заказний донор" під таке саме розбите.

14. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А варіант банального евакуатора і штрафплощадки пробивали? Вони з мєнтами не завжди то діляться, от і затримка могла вийти...

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    переважно наліпки лишають з номером телефону.

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А ось тут детальніше будь-ласка. Які наліпки, де наліплюють? І чи в таку погоду (сніг, лід) та наліпка не відклеїлась чи то, ба не приклеїлась там де мала б бути.
    Персонально мені про таке не відомо нічого, я б навіть не пробував шукати якісь там наліпки...

17. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    коли машину забирае евакуатор то на місці машини вони повинні залишити так звану наліпку ,що машина на штрафмайданчику і куди звертатись.одним словом інформацію про авто

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А на місці - це де? На хідник приліпити чи що?

19. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    переважно чіпають на бардюр де стояла машина або стовп,гараж на те до чого можна приліпити і повинна бути інфа ,що авто з номерним знаком ,,,,,,,,відправлено тоді,,,,,по адресу,,,,,,,звертатись,,,,,,,,,,.

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну я думаю, потерпілий першим ділом перевірив комунальну службу, яка тут евакуацією займається. Особливо, якщо авто стояло, заваджаючи рухові транспорту чи пішоходів

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)