95-96р., Бензин, до 2.00 л., з перекупами розмовляти не буду!, (вже алергія від підмучених полірнутих машин
пізно, я свою після повної заміни салону ходової і покраски що тривала майже 3 місяці,ну щоб усе по технології і поміняв на нове авто.
Щоб не відкривати нової теми. Цікавить в яку ціну можна знайти Т4 в хорошому стані. Можливо хтось таким цікавився? . По характеристиках: 2.5л, 75 або більше, після 2000р., бажано груз/пас.
Поділіться досвідом пошуку б4. Чому передумали? що продають в середньому, які ціни, який стан? цікаво ж. можливо, хтось теж шукає...
Я не шукав машин дешевих які потрібно робити Щось мені не везе на б4). Дизель, ціна була 8600 потребувала заміни крила, двох дверок, ну і відповідно покраска. Ржа що пробивається пальцем. Ще до того всього оплата в гривнях по продажній ціні в канторах. Машина по дорученню. І того ціна ... Наступна 1,8 бензин, не бита не крашена ) , як виявилося після лобової атаки стовба) Дальше був б5 пасат 1.6 — заміна мотора, удар з переду і боку) і контрольний, бмв- там заміна всієї машини)) Порада не вірити що говорять а перевіряти на сто!
ще було і таке щоб подивися на машину треба заплатити 200грн власнику це жесть! видно не дуже хочуть продавати )) колега трохи часу тому продав свого б4, 1,8 седан, за 6800, вроді. стан так нічого вроді був... тому я і подумав що то не проблема знайти щось нормальне... що тоді вже за г2 говорити, якщо б4 нема нормальних.
Щоб був нормальний - тре брати той, який не мав пробігу по Україні, тобто не боятися розмитнювати, тільки в тому випадку можна знайти щось нормальне, але і ціна за б4 вийде в районі 8.5К.