Усім привіт.Сталось так шо мені потрібна робота,навички невеликі;2 роки працював на авто мийці,між тим займався з колєгою професійним тонуванням,і встановленням сигналізацій(помічником,,ось тут тримай,а тепер йди ..... немішай''все що там я біля нього робив),мені 17 років,навчаюсь я заочно,буду вдячний за любу пораду дякую.
Знаю, що компанії МТС(У) і Київстар проводять набір в Кол Центр (оператором) але вік від 18, на офіційних сайтах глянь інфу. Також спробуй у Ваш Магазин глянути. Подзвони 730 (з моб. КС - безкоштовно) - це служба зайнятості.
моя думка - якщо маєш де цим займатись - то краще подай оголошення, що готую авто для продажі (мийка, чистка, поліровка і т.д.) стаж роботи маєш, навики присутні. в мене один по сусідству спочатку мив одну машину в тиждень, а потім ще й людей понабирав, бо не встигав. все залежить від тебе - якість і помірні ціни і совісно зроблена робота - дадуть результат + влаштовує те, що пригнав - залишив і потім забрав чисте і гарне авто і можна попередньо домовитись, а не чекати в черзі на мийці. або щось шукай.
Дай мені свій моб може через декілька днів буде вакантне місце на мийці, звичайно як що цікавить. Ось мій 80971960160.
Спеціалісти з охоронних систем, досвід роботи з автомобілями іноземного виробництва. Макетник, що спеціалізується у сфері виробництва склопластикових виробів. Спеціалісти з встановлення додаткового обладнання, акустичних та мультимедійних систем, досвід роботи з автомобілями іноземного виробництва. Приймаємо на практику студентів спеціалізованих технічних закладів з можливістю подальшого працевлаштування. Резюме приймаються на e-mail: vadimhifi@ukr.net вот прочитав на http://www.vivaldi.lviv.ua/ може і кваліфікацію піднімеш. навчишся чогось -- а далі на свої хліба і для клубу 50% знижки )))))))))))))))) за ідеї
Щоб не створювати нової теми, напишу тут. Так склалась ситуація, що я теж шукаю роботу, але на дому, так як дома сиджу з малою дитиною. Може хтось щось підсказаже реальне, або порадить. Можливий частковий заробіток. Буду вдячний за усі розумні відповіді.
Репетиторство (консультації). З будь-чого, що знаєш. Від будови авто до гри на балайці... Головне помірні ціни і знайти клієнтуру.