Шукаю роботу

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Мирік, 16 жов 2009.

1. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    Усім привіт.Сталось так шо мені потрібна робота,навички невеликі;2 роки працював на авто мийці,між тим займався з колєгою професійним тонуванням,і встановленням сигналізацій(помічником,,ось тут тримай,а тепер йди ..... немішай''все що там я біля нього робив),мені 17 років,навчаюсь я заочно,буду вдячний за любу пораду дякую.

2. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Знаю, що компанії МТС(У) і Київстар проводять набір в Кол Центр (оператором) але вік від 18, на офіційних сайтах глянь інфу.
    Також спробуй у Ваш Магазин глянути.
    Подзвони 730 (з моб. КС - безкоштовно) - це служба зайнятості.

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    моя думка - якщо маєш де цим займатись - то краще подай оголошення, що готую авто для продажі (мийка, чистка, поліровка і т.д.) стаж роботи маєш, навики присутні.
    в мене один по сусідству спочатку мив одну машину в тиждень, а потім ще й людей понабирав, бо не встигав.
    все залежить від тебе - якість і помірні ціни і совісно зроблена робота - дадуть результат + влаштовує те, що пригнав - залишив і потім забрав чисте і гарне авто і можна попередньо домовитись, а не чекати в черзі на мийці.
    або щось шукай.

• Подобається Подобається x 1
  4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Дай мені свій моб може через декілька днів буде вакантне місце на мийці, звичайно як що цікавить.
    Ось мій 80971960160.

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Іди в Епіцентр продавцем консультантом(відділ автоаксесуарів)!!

6. Мирік

Мирік Active Member

Я яка зарплата

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Думаю десь півтори, а перший місяць будеш як стажор, а про інше я не питав.

8. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Спеціалісти з охоронних систем, досвід роботи з автомобілями іноземного виробництва.

Макетник, що спеціалізується у сфері виробництва склопластикових виробів.

Спеціалісти з встановлення додаткового обладнання, акустичних та мультимедійних систем, досвід роботи з автомобілями іноземного виробництва.

Приймаємо на практику студентів спеціалізованих технічних закладів з можливістю подальшого працевлаштування.

Резюме приймаються на e-mail: vadimhifi@ukr.net

вот прочитав на http://www.vivaldi.lviv.ua/

може і кваліфікацію піднімеш. навчишся чогось -- а далі на свої хліба ;) і для клубу 50% знижки )))))))))))))))) за ідеї

9. Мирік

Мирік Active Member

Підніму шераз тему,тому що роботи незнайшов,хотів би піти продавцем-консультантом у львові

10. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    ти бачив як то робиться , чи сам ставив сигналки , чи вікна темнив ?

11. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Щоб не створювати нової теми, напишу тут.
    Так склалась ситуація, що я теж шукаю роботу, але на дому, так як дома сиджу з малою дитиною. Може хтось щось підсказаже реальне, або порадить. Можливий частковий заробіток. Буду вдячний за усі розумні відповіді.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну і шо тобі хто порадить? :) Ти б хоть вказав шо вмієш робити, яка освіта, який досвід і тд

13. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Репетиторство (консультації). З будь-чого, що знаєш. Від будови авто до гри на балайці... Головне помірні ціни і знайти клієнтуру.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)