Стаття 124. Порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових споруд чи іншого майна Порушення водіями транспортних засобів правил дорожнього руху, крім передбачених статтею 123, частинами першою або другою статті 130 цього Кодексу, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових та інших споруд чи іншого майна, - тягнуть за собою накладення штрафу від одного до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців. Ти шо, заїхав в когось? Протокол якийсь підписував? В суд іди полюбому. пи.си. крім статей 123 і 130-це крім порушення правил проїзду переїздь залізн. і алк. спяніння за кермом.
то не я то мій тесь попав в ДТП але гайони оформили обоютку і всі розїхалися. правда вони казали шо прийде штраф шось 34 грн. просто я не думав шо то через суд піде.
ой щось сумніви гризуть за 34 грн. Одного нашого одноклубника зловили за пянку і сказали, "ти головне підпиши, а там прийде штраф на кількасот грн і всьо. В результаті мало прав не позбавили. Богу дякувати з судом порішали, обійшовся мінімалкою та кульочком
Подивись дату першого поста і відповідно порушення. Тоді діяв КУпАП старої редакції. Вже таких штрафів не інсує.