сьогодні зранку не зміг відкрити машину ЦЗ. з однієї і другої сторони кручу ключем в замку - на закривання спрацьовує, а на відкривання - все на місці. з труднощами відкрита була водійська дверка, а пасажирська все ще заклинена. Зараз пробував - здається закриває і відкриває, але двері пасажирські заклинені!!!!!!!! що це може бути??? все нормально відкривало і закривало, стоїть штатний ЦЗ із датчиками на ручках передніх дверей.
Вимальовується картина - коли я двері (замок) закриваю ключем, то і зразу можу відкрити. при чому відкриваються замки через спрацьовування датчиків на ручках. А от постояла 30 хвилин - і знову те ж саме. вивертаю ключ в сторону закривання - дотягує. повертаю в положення відкривання - тішина............. пасажирську дверку відкрив. не знаю як це сказується потім на вакуумних замках....будемо бачити. народ!!!! розбудість хтось POLa!!!!!
АГА. і ще таке - коли вже відкрив машину, проходить 8 сек і вона сама знову закривається. є така думка в мене - що десь можливо коротить якийсь провід. але на ручках все гуд.
на водійській ручці коротив датчик. візуально нічого не видно. але коли я розібрав двері від*єднав ручку і датчик відповідно - все стало на свої місця. тобто тепер навіть коли я нажимаю на шток, що відкриває і закриває замок з середини машини на своїй дверці - вже відповідно все працює. і так само працює тепер датчик на правій дверці. з правої дверки вже можна відкрити машину ключем. тепер потребую - 1.Датчик на ліву ручку (може в кого є стара ручка) 2.Діма, в тебе не залишилось того штирька, чи толкатєля правильніше (не знаю як його назвати) що закриває авто з-середини)) Бо так рванув - що зламав пластмаску, яка йде вже на сам замок
штирька, чи толкатєля правильніше (не знаю як його назвати) що закриває авто з-середини)) Бо так рванув - що зламав пластмаску, яка йде вже на сам замок - його вже не треба. там просто сильніше рвонув і воно злетіло. ціле. ДАТЧИК ВСЕ Ж ТАКИ ТРЕ. може хтось має??