Сьогодні здох термовимикач вентилятора... Купив новий, хочу поміняти і от незнаю як... він вкручується в радіатор, але питання чи там він вкручується безпосередньо в радіатор, чи він просто контачить з якимось металом... Ну якшо я його викручу тосол потече з радіатора чи ні??
Відповідь: Термовимикач так поече. щоб менше витекло ти невідкривай заливної пробки, тоді відкручуєш пошуіку і вкручєш другий датчик то треба робити скоро чим скорше зробиш тим менше рідини втратиш.
Відповідь: Термовимикач А ще питання, герметиком треба заливати?? Чи просто вкрутити?? Завтра хочу поміняти вже...
Відповідь: Термовимикач герметика нетреба, там є мідне кільце, головне з чуттям закручувати, щоб радіатор не вломити, взагалі я наприклад противник всякого герметика в підкапотному просторі, заводом він не використовується і при ремонті він не потрібен.
Відповідь: Термовимикач Ок, дуже дякую)) Завтра поміняю... Просто по книжці написано закручувати з сусиллям 25Нм, ну як я то поміряю))) На око)) шоб тримався)) дякую ше раз
Відповідь: Термовимикач то просто бареш ключ плече в якого 1 метр і вішаєш груз на закручування 2,5кг на кінець ричага, або просто береш "диамометричний ключ", а ще простіще просто з чуттям, без фанатизму. п.с. з дуру можна Х... зломати.