Є інфа, що сьогодні на Майдані будуть Джеремі Кларксон, Річард Хамонд і Джеймс Мей. BBC цими днями знімає черговий епізод TopGear в Україні. Сьогодні вони були помічені в Криму, зокрема в Севастополі і знімальна група вже вирушила звідти на Київ, ввечері мають бути на Майдані Незалежності. Всі на Майдан! Пруфлінк http://dropmode.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=94&p=33896#p33896
А ще серед тих хто прийде, будуть розігруватись: - Ламборджіні Авантадор - 10шт. - Феррарі Ф50 - 15 шт. - Порше 911 - 20 шт. - Астон ДВ9 в знак підтримки урядом Великобританії - 40 шт. Не пропусти свій шанс поміняти старе корито типу Гольф 1 2 3 на щось нормальне ДОЛОЙ тих хто не прийде !
Сьогодні вони були помічені в Криму, зокрема в Севастополі Нарив фотозвіт про їх візит, і вони тестують правильні авто http://dropmode.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=94&start=800
то більшість клубу цікавляться "старими коритами" виходить?! мені б явно приємно від тих слів не стало, оскільки бачив авто, мабуть, набагато кращі ніж твоє-хоча на тебе увагу рідко напевне звертають. а ти не пробував якийсь більш тематичніший форум пошукати, типу клуб любителів Петросяна-щоб в кожній темі не вставляти свої високоінтелектуальні ідеї? вибачте за оффтоп
Цікаво, чи Sebastian del Maar реальна особа ? Чи може це клон/бот котрогось адміна чи модера, під ніком якого пишуть всяку чухню ? ! ?
Ну якщо реальна - в січні побачим)) То точно не адміністрація. Може то Донэцкій?) Sent from my Motorola Atrix HD
forum.petrosian.ru - мене там забанили, рішив перекочувати сюди ) А щодо машин - то як не крути, але гольф 1 2 3 - це не старий порше 356 чи спортивний спайдер, це не мерседеси сл лімітованої серії тих часів, це взагалі не спортивні машини... це машини які в свій час були доступними штамповками, а тепер із-за фінансового стану на них їздять українці, які не хочуть визнати, що не можуть дозволити собі щось краще і тому називають себе любителями і цінителями старого шроту... такий мій позишн, як не крути... Напевно декому важко буде це зрозуміти. Я теж їжджу на 10-річній машині і вона для мене залишається 10-річною. Що там цінити то ?? що я блінкер сам поміняв, чи те, що замок сам прикрутив, чи нокс-сенсором весь інтернет засрав?? при першій можливості змінити на краще і новіше - давай, 4ий, до свиданья!
Г1 і 2 - це КУЛЬТОВІ авто у ЦІЛОМУ СВІТІ ! Ні Г3, ні Г4 - ніколи таким не стане. 356, старі Fеrrаrі чи АМ, чи J Е-Туре - це зовсім інша опера ! Мustаng, Сhаrgеr чи Саmаrо - ще інша тема. До речі Аm.Мusсlе Саrs - задумувались як МАСОВІ ДЕШЕВІ спортивні корита. А для сучасної Європи - Г1, Г2, Е21, Е30, Маntа, Сарrі, Sіrоссо - це культ, культ, і ще раз культ ! Хоча, в свій час - це ВІДНОСНО дешеві масові авто. Назвіть мені культовішу і доступнішу машину чим Г2, якій присвячено тисячу і-ресурсів у всьому світі ! І маса друкованих видань, і десятки щорічних фестивалів і евентів на які з'їжджаються ТИСЯЧІ Г2, сотні Г3, десятки Г1 і Г4 ? ! ? !
Ні. Це моя думка. Г3 і Г4 - це вже ЗОВСІМ не Г2, чи Г1. Але це довго можна обговорювати і дискутувати на цю тему. Неохота і нецікаво.
вони культові ЛИШЕ кількістю своєї штамповки, але щоб вони були особливими - то так не є! Це як ВАЗ копійка - теж культова, але із-за того, що штамповка і не більше!
ти не зрозумів, культовість малась на увазі лише тому, що тих гольфів як жодних інших машин наштампували 10 мільйонів, але це не означає, що машини хороші, цінні і їх потрібно так само автолюбити і цінити, як от справжні культові машини, які відзначились у свій час перемогами, або ж просто є рідкісними і в хорошому стані збереженими
Я тобі про ліс, а ти мені про річку. В пості # 12 я висловив свою думку. Я ж не кажу, що те, що я написав - це ЄДИНЕ І НЕЗАПЕРЕЧНЕ твердження ? ! ? ! Скільки людей - стільки думок. Люблю предметні і аргументовані дискусії.
Культовість автомобілю роблять люди, люблячи це авто. Якщо б воно було ніяке, то його б не любили і відповідно воно б не було таким. ЗАЗ теж наштампували в достатній кількості, але всі вони вже після пресу або просто гниють на задворках...