Треба машину з причепом або бус!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем MARTINI, 11 жов 2013.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Люди, чи може хтось чи позичити, чи здати в аренду машину з причепом? На декілька годин, практично весь час по гарній дорозі. Ну, або сам поїхати куди треба і привезти що треба... Орієнтовно десь на наступному тижні. Потім за кілька днів треаба буде повторити те саме в зворотньому напрямку. Словом, мені потрібно в районі Мостиськ забрати бригаду чуваків з інструментом і обладнанням, завезти їх в село під Львовом, там вони пару днів копатимуть мені криницю, а потім відвезти назад. Причеп якраз потрібен для телепортації інструменту і обладнання бо бригада без транспорту, нажаль.

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Чуєш, я свою бригаду з їхньою триногою і теде возила Течиком. Чо Ти ускладнюєш завдання? Питай про вантажно-пасажирського буса. Та й скільки там тої бригади? Двоятеро?

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Бригади там може 2-3 , але я так зрозумів, їх весь хлам місце троха займає. Ну я ше уточню, чи влізе то все в течика, то було б ідеально

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Треба в п"ятницю після обіду авто з причепом або вантажний бус. Сказав майстер, що в течик помістилися б. Маршрут приблизно з Мостиськ на кільцеву і звідти в Звенигород, дорога нормальна. Якщо напряг з часом, то просто позичив би і з"їздив сам. В залог лишаю Леона :)

Хтось виручить?

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Контач Тора. Йому думаю пару рублів не завадить.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)