Уважаемые форумчане, случилась у меня беда. Был утерян ключ от авто. Машина Кади 2002 года турбо дизель. Какие мои действия!? во сколько мне это выйдет и где можно заказать ключ с чипом? В данный момент нахожусь в Симферополе, машина стоит на стоянке( слава богу что получилось её открыть без ключа) но руль заблокирован.
В тебе не тільки руль заблокований, а і двигун. Іммо не дасть завести машину. Є два шляхи Шукати місцевих "умельцев" щоб зробили обманку для іммо, шукати б/у замок з ключем. Якщо буде обманка то можна заводити на пряму від дротів без замка, але це щоб кудись доїхати. Другий шлях до офіціалів - вони по VINу закажуть в німеччині дублікат ключа. Час - до місяця і більше. Гроші від 100 зелених і більше.
))Ага, зараз з тим такий напряг шо ппц, грошей хочуть в два рази більше, і за терміни ніхто не каже:ireful: Я от іммо до канго з мітками чекаю, цікаво шо з того вийде
І що, ви хочете сказати, що не можна зашити інший ключ? Не вірю ))) Мій новий кабельок вроді як має можливість шити ключі в іммо, крім того грабить пінкод... треба буде почитати
Удачі, але обережно, щоб новий кабельок не став петелькою-удавкою... Пришити ключ, то не проблема. Розблокувати іммо - от то проблема....
Можна. Тільки шукай хто вміє це робити..... треба коди доступу з памяті повитягувати Як би ти мав хоча заготовку другого ключа то легше би було. а так треба цілий замок з ключом... тільки старайся хоча б одного модельного року шукати замок. Але якщо поставлять обманку для іммо то привязувати ключ не треба.
Спасибо всем за конструктивные ответы! Ключ нашелся, буду делать дубликат. Тут в Симферополе цены космос 1500 гривень хотят. Во Львове в эпицентре говорят хорошо и недорого делают. Есть сайт на котором много ключей и чипов (да простят меня админы и модеры) http://www.shop.exkey.com.ua/