Сьогодні пости ДАІ: 1. Перехрестя Виговського-Любінська 2. Біля Податкової. Будьте уважні не порушуйте ПДР!!! P.S. Прохання до всіх писати лише суху інформацію про пости і не перетворювати тему на обгоорення тому, що нам самим важко буде в тому вінігреті знайти потрібну інформацію! Дякую.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Якщо хтось збирається до Києва - робіть це потягом. Якби кожен даїшник на карті України був чорною кулькою, то цього тижня карта би була подібною на купу козячих какашок.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Я збираюся 26... Блін... Мушу машиною бо там хлопці будуть компресор ставити з чік банди... Перечекати до 5, як кажеш Орест? З.І. 2.0 16V 150 HP - це що ти собі таке поставив? ABF?
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Якщо є GPS, можу закинути котрольні точки, словами це складно описати - до Києва було більше 10 постів, причому дуже наглючі, десяток не беруть. Якщо немає - краще виїжджати вдень, щоб слідкувати за фарами зустрічних. Найбільша концентрація це Рівненщина та Житомирщина. Львівщина та Київщина спокійніша - стоять тільки на кпп, головне дотримуватися швидкості на знаках "50" - це єдині знаки, що попереджають про кпп. Зважай на Корець, об'їзну Новограда, Горбаків та Мартинівку Це зони підвищеного магнетизму
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Доречі, бачив кілька разів як даі-шники самі провокують порушення ПДР, їдуть зі швидкістю 30 км на годину, затримуючи за собою авто Цукі, що тут скажеш, вже скучно стало їм просто зупиняти водіїв :evil:
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Згоден, та гілка не має ніякого сенсу. гаішників не буде в тому місці не те шо поки народ то прочитає, а навіть скоріше ніж доберешся до компа і запостиш на форум. То була би кльова фішка, якби клубні авто були обладнані раціями, хтось їде , побачив ментів - попередив усіх, або про пробки, ожеледицю, аварії тощо
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! недавно була падстава.. гаїшники домовились з дєдом на пареході шоб стояв і хто не пропускав лапали потім пару тіпів через одного дєда в суді зустрілись.. ДЄДА НА КАПОТ треба :twisted:
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! А ше в правилах написано водії повинен пропускати на пішоходному переході пішохдів, відповідно це можна було використати проти того дєда і при грамотному розкладі ДАІ нічого б недоказало.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! можна трактувати це так: що непотрібно пропускати не одного, а тільки коли їх декілька назбирується..
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! ага будеш доказувати ще недайбоже вирветься матюк, а там другий і беркут тобі крила завяже і скажуть що ти ображав їх на роботі і хамив, і в результаті дадуть в гіршому випадку рік умовно, або машину на штрафплощадку, тебе в кпз, потім нефіговий штраф, плата за стоянку (штрафплощадку) коротше як схочеш доказувати то покличеш, я на камеру, з далека познімаю то кіно.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! домовились, але тоді тобі прийдеться з весни замною поїздити бо я постійно готовий нахамити міліціонерам (вже така весела в мене вдача) такшо напочатку весни готуйся на зйомки..
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! ти обережно вони по перше люди , по друге вони при владі, по третє вони при виконаппі службових. Такщо легко скрутять і покажуть звідки ноги ростуть і куда штраф платити, навіть якщо батько, чи брат, крутий перець. незабувай то не львівські гаїшники, вони тут нікого не знають відповідно їм побарабану ким ти їх страшити будеш.
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Pol, я мабуть трохи закруто взяв я не хамлю а просто говорю в лоб і не даю себе в образу тому часто люди сприймають мою відповідь на їхнє хамство хамством та і шо хамити людині без причини.. мене то зупинять вони спитатись чому талон не приклеїний до скла (мішає екстерєру )
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Ні дед то пішоход але написано пропускати пішоходів тобто кількість більше одного, це буде корисно якраз в тих ситуаціях з підставою головне мати з собою правила і підкреслити цей пункт і тикати гайцям в писок але культурно без матів.:grin:
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! А якби написали в правилах "пропускати пішохода" то одного ми б пропускали але більше вже б давили по повній:-D
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! ДАІ на вулиці Тургенєва, ближче до Лерою! Ловлять за проїзд на червоне світло!
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! як зарас карається їзда без доручення. Колись це було 10 грн в руки або штаф шось там 17 з копійками, мене цікавить чи незаберають зараз права або машину за таке?
Відповідь: Увага пости ДАІ!!! Ахтунг, ахтунг на Ш. Руставеллі (навпроти Проектного інституту) стоять "не наші" дайці, шманають по повній програмі разом з двома "беркутами". Будьте обережні.