Варіант розмитнення - ваша думка??

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Franko, 25 лип 2008.

1. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Хочу машинку з німців, але національна тваринка українців (жаба) не дозвояляє СТІЛЬКИ відвалити за розмитнення. Почитав я закони наших любих депутатів на тему розмитнення, і прийшла така думка, вона певно вам також приходила тому хочу чути ваші думки, отже....

як ви знаєте розтаможка машин обємом до 1 л. в два рази дешевша, якщо авто коштує 2000 євро, то розмитнення з машиною:
    при моторі 1800 - 8000 Є
    при моторі до 1000 - 4000 Є

ТЕПЕР ПИТАННЯ:

Що буде якщо взяти ВВ (гольф, поло, сірко) поставити мотор від Лупо (997 куб.см.) офіційно переробити паспорт авто і пхаючи під горку ввезти в Україну?? (з оригінальним мотором в багажнику:smile:, звичайно)

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка??

8-0
    А як ти собi уявляеш офiцiйно поставити за бугром двигун до 1 лiтра за бугром?

3. Franko

Franko Active Member

Я всі бюрократичні моменти не знаю, але якщо в нас можна, то чому там ні???
    якщо Я не зможу там таке зробити то власник, громадянин Німеччини точно зможе.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

От подумай, йому то треба? :)

5. Franko

Franko Active Member

Це деталі, маю знайомого в німеччині який може спочатку записати машину на себе і зробити темне діло, мене більше цікавить технічна сторона справи - сумісність моторів і реакція нашої митниці на машину з таким "нестандартним" мотором)

6. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

Реакція буде номальна. Ала проблемма буде уже тут. Наскільки мені відомо, перелбладнання з більшого обєму на меньший можливе, але не навпаки.

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Це повний брєд. Для того, шоб в бундесі автомобіль був допущений до експлуатації на дорогах заг. використання (а відтак і для офіційної його покупки-вивозу з країни-транзиту через інші країни ЄС), заміна мотора має бути проведена заводом-виробником/авторизованим сервісом і сертифікована. А це буде коштувати як пів-машини з салону. Там навіть оптику чи сист. вихлопу шоб замінити на нештатну (тюнінх) треба запчастини, погоджені з заводом-виробником (омологація) і сертифікат спеціальний возити з собою. І оптимальнішого варіанту, ніж розмитнення самого кузова під подальше переобладання автомобіля (під доки) поки шо не знайшли.

• Подобається Подобається x 1
  8. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Тобі скучно жити? То ти всіх штормив як пригнати машину на халяву, я тобі скинув тел. людини яка це б зробила найдешевше, але ти навіть не перезвонив і не поцікавився які ціни, а тепер в тебе вискочила нова ідея? Ти ж ніби на А5 катаєшся?

9. Franko

Franko Active Member

Оффтоп почався...
    Та не щоб дуже скучно, але треба розбавляти сірість життя)) і ділитись думками, навіть безглуздими, може десь і розумна проскочить і комусь пригодиться. Під лежачий камінь вода не тече.

За тел. дуже дякую. - спочатку батьку шукав, появились гроші - взяли нову. Тепер собі, що своє то своє.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Ні практично ні теоретично не можливо ні так ні так - хіба що ти начальник того автодор інституту (чи як там його) в Києві.

11. санек

санек Новачок

tazzik
    як можна розтаможити авто з ниметчини wv transporter пропозициї присилайте по адресу Udau@bk.ru

12. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    У нас форум, а не бюро заявок.

13. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    а що там за номер?
    я десь через пів поку планую свою поміняти. можливо звернувся б.NCRPI