Хочу машинку з німців, але національна тваринка українців (жаба) не дозвояляє СТІЛЬКИ відвалити за розмитнення. Почитав я закони наших любих депутатів на тему розмитнення, і прийшла така думка, вона певно вам також приходила тому хочу чути ваші думки, отже.... як ви знаєте розтаможка машин обємом до 1 л. в два рази дешевша, якщо авто коштує 2000 євро, то розмитнення з машиною: при моторі 1800 - 8000 Є при моторі до 1000 - 4000 Є ТЕПЕР ПИТАННЯ: Що буде якщо взяти ВВ (гольф, поло, сірко) поставити мотор від Лупо (997 куб.см.) офіційно переробити паспорт авто і пхаючи під горку ввезти в Україну?? (з оригінальним мотором в багажнику:smile:, звичайно)
Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка?? 8-0 А як ти собi уявляеш офiцiйно поставити за бугром двигун до 1 лiтра за бугром?
Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка?? Я всі бюрократичні моменти не знаю, але якщо в нас можна, то чому там ні??? якщо Я не зможу там таке зробити то власник, громадянин Німеччини точно зможе.
Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка?? Це деталі, маю знайомого в німеччині який може спочатку записати машину на себе і зробити темне діло, мене більше цікавить технічна сторона справи - сумісність моторів і реакція нашої митниці на машину з таким "нестандартним" мотором)
Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка?? Реакція буде номальна. Ала проблемма буде уже тут. Наскільки мені відомо, перелбладнання з більшого обєму на меньший можливе, але не навпаки.
Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка?? Це повний брєд. Для того, шоб в бундесі автомобіль був допущений до експлуатації на дорогах заг. використання (а відтак і для офіційної його покупки-вивозу з країни-транзиту через інші країни ЄС), заміна мотора має бути проведена заводом-виробником/авторизованим сервісом і сертифікована. А це буде коштувати як пів-машини з салону. Там навіть оптику чи сист. вихлопу шоб замінити на нештатну (тюнінх) треба запчастини, погоджені з заводом-виробником (омологація) і сертифікат спеціальний возити з собою. І оптимальнішого варіанту, ніж розмитнення самого кузова під подальше переобладання автомобіля (під доки) поки шо не знайшли.
Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка?? Тобі скучно жити? То ти всіх штормив як пригнати машину на халяву, я тобі скинув тел. людини яка це б зробила найдешевше, але ти навіть не перезвонив і не поцікавився які ціни, а тепер в тебе вискочила нова ідея? Ти ж ніби на А5 катаєшся?
Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка?? Оффтоп почався... Та не щоб дуже скучно, але треба розбавляти сірість життя)) і ділитись думками, навіть безглуздими, може десь і розумна проскочить і комусь пригодиться. Під лежачий камінь вода не тече. За тел. дуже дякую. - спочатку батьку шукав, появились гроші - взяли нову. Тепер собі, що своє то своє.
Відповідь: Варіант розмитнення - ваша думка?? Ні практично ні теоретично не можливо ні так ні так - хіба що ти начальник того автодор інституту (чи як там його) в Києві.