отже ситуація,сьогодні зранку в районі 10-00,на вул.Жовквівській 3(на куті з вул.Б.Хмельницького 83,навпроти кафе "Зустріч"),було ДТП,винуватець здавав в зад і по наших і ментовських підрахунках удар був лівим заднім фонарьом,крилом,бампером...по показах свідків машина легкова,седан,зелений колір,можливо металік,на місці ДТП залишились уламки заднього фонаря,можливо хтось знає з якої машини таке шкло,наша підозра Вектра С,або Прімєра П10,як комусь щось відомо,прошу зголоситисьдобавлю фото уламків,та потерпівшої найгірше що не КАСКо
Може пройтися з тим склом по базару або автомагазинах і пошукати шо за машина... Тоді вже менти можуть такі зупиняти і шукати винуватця. Хоча маю великі сумніви шо вони будуть то робити....
Якщо зразу не злапав .... то все гаплик... Жертв нема - поліція шукати не буде.... щоб знайти поліцаям тре дати більше ніж сам ремонт. Нема на то ради ... тре дверку міняти....
добряче гупнув ....в мене такаж ситуація була ..тільки Луаз вночі без фар влупив і хотів тікати ...а ми мали рушницю біля себе і по колесах ..і так його зловили )
Ну ви даєте, вас могли за таке посадити, або навіть після такого могли вже ви влетіти в порядну суму а не він.
....я вопше думав ту машину побити ...ледве стримався ...я опелька вилизував ..полірував ...підтримував в ідеальному стані а він "РЕДИСКА" заїхав мені в двері ((( але це вже друга тема ...давайте думаєм від якої це машини залишки фари ...і шукаємо свідків...
Можливо поруч були банки чи якісь магазини, що мали зовнішні камери? Я теж був у подібній ситуації, як на зло все навколо знімалося а моя стояла якраз у кількаметровій мертвій зоні між двома камерами двох магазинів