Дивився сьогодні В4 96р.в. з 2,0 двигуном.На жаль,часу було обмаль,подивився візуально,прокатався.Двигун ,якщо чесно,мене не вразив.Не скажу що слабенький,але мій колишній майже дохлий без наддуву ПГ їхав не набагато гірше! Так от,хотів би запитати саме про двигун 2,0 8кл.(на жаль код мотора не встиг подивитись),який ставили на пас 96р.в.:як він в експлуатації,система вприску і т.д.Одним словом всі сторони медалі! Буду дуже вдячний за відповіді! пи.си.на кришці бенз.бака пише,що бенз лити мін.91
2,0 8 кл. двигунів на Пасаті було кілька, але відрізнялися вони лише системою вприску. Відгуки тільки позитивні. Чесно кажучи здивований твоїм враженням про мотор. Хоча для мене авто - це не спортивна розвага, тому від цих коментарів утримаюсь. скажу лишень шо він має 115 коників. на рахунок бензину, то хоче 95 і не інакше.
А мені після гольфа 3 універсал з 1.4 теперішній 1.8 спочатку реактивний був. Зараз вже привик до нього. А по темі, то чув що хороші мотори, трішки більш капризні, ніж 1.8 Але як нормальний варіант машинки, то бери. Не пожалієш.
ну для спорту є жи шиїсят і веершастий,один з яких мені вже "пощастило" мати!Я ж шукаю просто щось надійне! Який,до речі,в нього "апетит"?
Значиться так! В мене саме такий двигун як ти описуєш, марка його AGG, мотор добрий, динаміка на низах огого, поки їзджу вже пів року питань немає ніяких, бензу він хоче тільки 95 і неінакше, розхід по трасі якщо нефуричити (їзда до 110 км/год) при економному режимі кліми десь 6 літрів (аж сам здивувався), по місту при спокійній їзді десь 9-9,5. Як намене то найкращий двигун на Б4 для нормальної експлуатації. Система вприску стоїть Сімос, наголошую ще раз дуже чутливий до бензи, якщо заправитись на Укрнафті, різниці в денаміці майже немає (трішки довше думає перед стартом) а от їсти починає огого. Хотя специ кажуть що найкращий двигун на Б4 це ABF 2,0 16 клапанів 150 коней, но я неїздив на ньому то нескажу нічого, але власники таких ракет кажуть, що 2,0 8 кл на старті взуває 16 кл нараз. ІМХО ну для спорту є жи шиїсят - такий двигун на Б4 неставився!!!
знаю,та я мав на увазі В3-В4! вражає,як для дволітрового мотора!До речі,кліми там нема,але і люка нема.
Не обов"язково AGG. Крім нього 2,0 мали ще 2Е, ADY, AEP. Відрізнялися між собою системою вприску, всі мали по 115 коняк, AEP - 107. Про 2Е можу сказати, що мотор надійний, система вприску Digifant, витрати бензи по мануалу: 90 км/год - 6,0, 120 км/год - 7,6, місто - 10,9. Мотор і машина дуже надійні. :gamer:
В 1996 році 2,0 8 кл. йшли тільки AGG, ADY - 1995, 2Е-1994 р., 2Е і AGG дійсно відрізнялися системою вприску, а от ADY і AGG - незнаю чим, системи вприску в них обох Сімос і фільтра масляні також однакові!
Ще бензи по літрі добав до кожного пункту. В мене 1.8РВ Digifant і машина легша. Щось ніяк неможу повірити в такий малий розхід щей для Пасата з його вагою???????? п.с. Експлуатується в мене Джета вже 4 роки.
Якщо так, то на рахунок років сперечатися не буду, бо не знаю. Я знаю шо на В4 були такі движки, а от по роках я пас.
Катаю на В4 2E Variant 94р.в. Комплектація CL - простий як двері, тільки люк електроприводом. За два з лишнім роки щоденної експлуатації з двигуном ніяких проблем. Після придбання було замінено ремінь ГРМ та сальники клапанів. Масло в рівні від заміни до заміни. Правда заміна кожні 7 тис.