виготовлення ключа???

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Miha, 21 чер 2008.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    хто підкаже де можна виготовити копію ключа до мого г3,
    звичайна копія незаводить, там я так розумію є чіп,
    на кривчицях заспівав з чіпом 350 грн.
    де ще може бути точка подешевше від цієї.???

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    Відповідь: виготовлення ключа???

на кривчицях заспівав з чіпом 350 грн.
    то недорого. якщо ти пробував заводити копією і незавів, вітаю. в тебе нтоїть і працює імобілайзер. на алексі тобі можуть зробити пустий чіп. а хто тобі казав шо на кривчицях за 350?
    в арсені на кривчицях 400 без чіпа но то для мене, в мене ключ новіший.

3. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

ну якщо це нормальна ціна то тре робити, а на кривчицях при вїзді на базар з автозапчастинами з ліва є майстерня. то він і казав що збацає з чіпом, то що це нереально і тільки алекс допоможе?

4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

А не можна хіба в Епіцентрі переставити чіп в нову заготовку???

Додано через 2 хвилини
    дивно, скільки був на кривчицях а арсена ніякого там непомітив! а може то Сільпо?

5. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

а я це сприйняв як жарт, бо його там і нема.

6. Lember

Lember Початківець

mitsubishi

в мене знайомий робив собі такого ключа біля Стрийського ринку, всього за півгодини і 70$

• Подобається Подобається x 1
  7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Якийсь у вас дивний діалог - один шукає послугу, дешевшу ніж 350 грн, інший радить цю ж послугу за 70 USD, що і є тими ж 350 грн, перший за це дякує. Загадково.

8. Miha

Miha Місцевий

Клубна карта:
    000408

та я також це замітив, але ж людина все ж таки неполінилась допомогти у інформації, тому я і подякував,
    наприклад я оприділився судячи з дописів що ціна нормальна і вже небуду їздити питати де скільки коштує.;-)

9. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

я мав на увазі шо на кривчицях дешевше ніж в арсені на сихові.
    просто трошки нетак написав. (губить людей не пиво, губить людей вода)

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

а я вже думав гілку закривати :)

11. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Сьогодні впав ключ і тріснула скляна капсула, в котрій знаходиться чіп ключа, відповідно авто не заводиться. Був на Новознесеньській у Володі - чіпа немає, на Алексі продають лише новий ключ (100$). Де ще можна поставити чіп (48-ий) у Львові?
    П.С. Ідею їздити на резервному ключі не пропонувати

12. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я собі робив ключ з чіпом біля Південного(2 роки тому), можливо там ще є ця будка, але у мене авто старіше. Ціна була там найнижча. Будка ця стояла на зупинці(позаду зупинки церква).

13. Barkas

Barkas Початківець

сaddy 2.0 SDI

Біля Стрийського ринку є майстерня по ключах, якшо цікавить телефон, напишу в пп

але все одно прошивати чіп треба на алексі.....

Останнє редагування: 2 лис 2010
  14. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    напиши, будь-ласка, телефон. Я теж чув, що на Стрийській десь є, але не знаю де саме
    для початку треба купити сам чіп, а прошити, то фігня

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Стоп хлопаки. Тут справа не в самому ключі а в іммобілайзері... В тебе ключ металічний з чіпом чи повністю електронний у вигляді скреч- карти.. ? На ключі логін(пароль) є ??. Хоча полюбому без офіційного діллера не обійдешся. Самий чіп можна замовити на радіобазарі. але перепрошивку можна зробити коли є доступ до VW сайту....там по логіну можна отримати код доступу. Для нових машин це все в режимі online - А діллер візьме ті самі гроші. А що сам чіп пошкоджений ...?

16. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Ось сам ключ
    в середині ключа є маленька скляна капсула, в котрій чіп (якийсь стержень обмотаний мідним дротом).
    Капсула тріснула і кусок скла мабуть пошкодив цю обмотку. На "АЛЕКСІ" сказали, що вони можуть відклеяти чіп з резервного і спробувати перекинути на основний, але гарантій ніхто не дає ймовірність того, що він буде працювати 50% на 50%.

Ти правий, справа в імобілайзері, котрий не розпізнає ключ і не хоче заводити двигун. На радіобазарі чіпів непідготовлених немає (я не кажу вже про підготовлений).

Останнє редагування: 3 лис 2010
  17. kym

kym Аксакал

a 100
    Ясно... в тебе не найновіша версія. Той стержень обмотаний дротом то індукційна катушка, а під нею є ще міні плата з памяттю. тобі треба нову заготовку ключа твого типу. того чіпа ти не дістанеш...це індивідуальна розробка VW то старші версії робились на серійних мікросхемах. Потім заготовку перепрошиєш разом з запасним. Контроллер позволяє до пяти раз перепрошити. чи продаються заготовки десь крім діллерів... навіть не знаю.... На алексі тобі власне пропонували заготовку. Вся ця справа з ключами звязана з захистом машин... може злодії мають заготовки дешевші, або в польщі купити....

18. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    весь нюанс в тому, що чіп йде заклеєний в заготовці, мені потрібно його звідти виколупати і переставити в мій ключ. Заготовка на Поло йде як простий ключ

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Дивно.... мусять бути заготовки з іммо. Тоді випилюєш копію свого і перепрошиваєш.
    Ти іммо не викулупаєш то все одноразове. Наскільки я знаю можна замовити через діллера копію свого ключа з німців... правда скільки то коштує...? і чи алексу доступна така функція... бо багато хто називає себе діллерами а насправді напів діллери або збоку діллера стоять.

20. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    зараз їду на АЛЕКС, маю там знайомого у відділі запчастин, буду говорити з майстрами, здається мають бути в низ заготовки. Нова заготовка з німців обійдеться мені в 120 доларів, і це не викидний а простий з підсвіткою. З іммо - 180 доларів

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)