Сьогодні вночі на вул. Шевченка Рясне 1 біля "Барвінку" було викрадено колеса з автомобіля Део Ланос. незнаю чи стояли легкосплавні чи металеві диски, але сьогодні зранку при'іхали міліціанти і оформляли злочин. Ланос стояв на цеглах. Будьте уважні та обережні. Не будьте байдужими.
Знайомий з Донецька недавно розповідав, що в них з колесами бізнес давно наладився і став "на потік"... Зараз там дуже популярні секретки для коліс - який не який, але все ж таки захист. А от з роверком складніше... Хоча можна спробувати декілька тижнів переглянути оголошення в "Вашому магазині". Колись в кума підвал "почистили" і вкрали дитячу машинку (на акумуляторах), так через 2 тижні вона виставилась на продаж в газеті. Кум поїхав на оглядини - вона!!! Дзвінок на 102 (хоча вже й так віддавали) і потім ще багато чого людського "повспливало" : !!!
ну і нахяу йому такі колеса? Інших не було? ))) Той Х5 більше 180 не їде, потреба в такій гумі 0,0...
такі колеса спеціально окремо куплялись. на київській трасі його впевнена ненапряжна крейсерська швидкість - 160-170км\год при витраті 10л\100. Ця гума дає можливість безпечно їхати на такій швидкості + керованість в поворотах просто на висоті.
В Україні максимальна дозволена швидкість 140км/год! При швидкості в 170 додатковий сантиметр ширини шин мало що відіграє, от висота машини - відіграє, напевно, набагато більше. Відносно керованості - все херня! При малій швидкості(по місту) рулем крутити набагато важче, відповідно дискомфорт сильно відчувається. І взагалі, найкраще в цьому питанні шарить виробник авто, який чомусь ніколи такі шини в своїх комплектаціях не пропонує. Може не просто так?)
а з чого ти взяв, що не пропонує?? Це додаткова заводська опція. Практично топові диски як для х5. На рахунок тяжко крутити кермом - не сміши людей. там гідравліка і при тому дуже потужна. На рахунок зайвого сантиметра ширини - так там не 1 сантиметр а цілих 3-5 см. Витрата пального через такі катки збільшилась на 0.5л на всіх режимах. Зато керованість реально відчутно покращилась і приклеєність до дороги на високих швидкостях
Я б теж поміняв... але ти такого пива не знайдеш... ( А якщо ти про ковпачки повітрясосного штекера - то я їх і просто так подарувати можу