Викрали велосипед!!!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем goodspeed, 20 сер 2013.

1. goodspeed

goodspeed Новачок

ARDIS
    20.03.13 між 01-00год і 05-00год, викрадено велосипед ARDIS compas на вул. Вернигори 32/3. з балкону другого поверху який закриваеться на ключ. Білого кольру, чорна вилка, ліва нога вилки в невеликою глибокою подряпиною. Якщо комусь щось відомо прошу повідомити за номером: (097)5554099 або у відділення міліції Залізничного району м. Львова.[​IMG]

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    жесть, це комусь же так велосипед сподобався:diablo:

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Тобто вилізли на другий поверх і зняли ровер? Я б задумався про власну безпеку, наступного разу залізуть через балкон в квартиру

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я так розумію це загальний балкон і закривання на ключ доволі умовне.
    Я працюю недалеко в цьому районі. В нас є дворік який територіально належить нашому офісу і є ворота і вахтер. Вчора якесь тіло проникло в цей дворик нагло зайшовши з одним з наших і познімало з велосипедів всяке навісне типу ліхтариків і тд і свалило. При цьому камери його не зафіксували так як пройшов він по мертвій зоні (що теж не просто). Думаю професійний наглий вор в цьому районі бомбить.
    Удачі в пошуках.

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Це спрощує справу. Просто зробити про це голосно, щоби всі пильнували - успіх гарантовано!

6. goodspeed

goodspeed Новачок

ARDIS

Двері підїзду завжди закриті на ключ + двері в коридор до загального балкону + на загальний балкон теж суворо все під замком. Поручні балкону дуже сильто товчуть і портібно було дати дуже класну наводку як його зняти і коли( О 01-00 він ще стояв а 04-00 вже ні(( Тим більше що більшість часу він ночує в квартирі а тут я його залишив і щей не присцібнув тросом і нема....((

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Сусід, побачив що не прищіпнутий, і на пляшку вистачить...:bomb:

8. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    пішла пошесть на ровери,,,шукай вора серед сусідів ,моя думка

9. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    Викрали велосипед :sad:

щоб не створювати нової теми..
    02-11-14 на велопарковці біля університету Івана Франка десь між 20-00 і 21-00 був викрадений мій велосипед:sad:
    сам велосипед не дорогий, навіть не знаю шо там в ньому могло привабити...
    багато хто його знає, бо бачив не раз: синій колір; на рамі наклейки "AZIMUT" та "OXYGEN"; переднього болотника немає, тільки задній;
    ось фото велосипеда, які зумів найти в себе на комп"ютері:
    [​IMG] [​IMG]
    ХТО ДЕСЬ КОЛИСЬ БУДЕ ЙОГО БАЧИТИ, ПРОШУ ТЕЛЕФОНУВАТИ ЗА НОМЕРОМ 097-777-49-86 або 093-06-08-149 ОЛЕГ

10. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    співчуваю...
    знову повиходили на охоту за майном...
    щось мені підсказує його вже і незнайдеш

11. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Курча, крадуть все що можна. Руки їм відрубувати треба, гадам таким. Dominic, співчуваю...

12. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    я дуже надіюсь, що він знайдеться!
    вчора не тільки мій спи*****... в той же час у знайомого прямо з пл.Ринок забрали(
    їх точно ціла компанія, бо за пів години - годину пропали кілька велосипедів по Львову :sad:

13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А я надіюсь, що ті падли, будуть їхати на тих роверах і хтось попаде в диру від спиждж...ного люку і розіб'є собі голову навпіл, а хтось просто впаде і хребет переломить... іншої долі таким людям не бажаю.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    ) народ, нема абсолютного зла і абсолютного добра. Може той хтось вкрав велосипед, у того, хто мав би ньому розбитись (не дай Бог, але хто його знає...). А так він з тієї образи пересяде на громадський транспорт і ще проживе. З люками складніше )) це дійсно небезпека, особливо для дітей. Шануймося!

П.С. Не лишайте ровери без нагляду в темну пору доби навіть на 5 хв, а в світлу - що 5-10 хв за ними наглядайте (якщо це дійсно дорогий ровер).

15. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Або монтуйте в трубку сідла протиугонний патрон 12 калібру, в кого трубка тонка, то 16 калібру, начинений сіллю, як буде сідати, на буйок надавить і буде очк.о фаршироване з сіллю))
    Головне самому не забути))

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)